1
1
σχόλια
259
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το νέο track Christo Z & Jalil B feat Andrew Leader - Come With Me παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη με ένα πάρτι στο The Real Rocknrolla

DOCTV.GR
17 Μαρτίου 2016
Η UpFilter Records διοργανώνει μια βραδιά για το track που μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για ένα deep house κομμάτι γεννημένο μέσα στα πολύχρωμα δρομάκια του Μαρόκου που προέκυψε μέσα από την συνεργασία του Christo Z με τον Μαροκινό Jalil B και τον Καναδό ερμηνευτή Andrew Leader ο οποίος μεγάλωσε τραγουδώντας gospel. Η φιλία τους δημιουργήθηκε στο Marrakech ενώ το track γεννήθηκε ένα απόγευμα στο Kashba Twiline, μετά από την ακρόαση ενός κομματιού του John Zorn.Ο Christo Z ή Χρήστος Ζωγόπουλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και κουλτούρας της Ελλάδας. Μιξάρει δίσκους για περίπου 30 χρόνια και η βασική του φιλοσοφία είναι πως η μουσική είναι εκείνο το μέσο που μπορεί να μας οδηγήσει σε μια επανεκτίμηση του βάθους και την ομορφιάς της ζωής.

Οι μοναδικοί πειραματισμοί του με διαφορετικά στυλ και φόρμες τον έχουν κάνει να καταπιαστεί κατά καιρούς με διαφορετικά είδη μουσικής όπως soul - jazz - drum n bass - dub - trip hop - chill out - freestyle - house - tech - electronica, μιξάροντας soundtracks και απόκοσμες ατμόσφαιρες δημιουργώντας το δικό του προσωπικό στυλ με το οποίο οδηγεί τα σετ του.


Ακούστε επίσης: Christo Z: House In Order


Info: Το track Christo Z & Jalil B feat Andrew Leader - Come With Me κυκλοφορεί σε όλα τα Digital record stores από την Upfilter Records. Το πάρτι της παρουσίασης θα γίνει την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο The Real Rocknrolla, Βαλαωρίτου 31, Θεσ/νίκη.

εμφάνιση σχολίων