0
1
σχόλια
194
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα νέα ταλέντα της κλασικής μουσικής, περνούν από εδώ

DOCTV.GR
2 Μαρτίου 2017

Είμαστε νέοι και ταλαντούχοι μουσικοί με κλασικό ρεπερτόριο; Παίζουμε πιάνο, κιθάρα, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο ή κοντραμπάσο και θέλουμε να διακριθούμε; Διδάσκουμε το επόμενο μεγάλο ταλέντο που πιστεύουμε ότι θα καταπλήξει τον κόσμο της κλασικής μουσικής; Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε παίρνουμε μέρος στον διαγωνισμό του Φίλωνα.

Για 40η συνεχή χρονιά, το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, διοργανώνει τους Πανελλήνιους και Παγκύπριους Μουσικούς Διαγωνισμούς Ταλέντα - Βραβεία «Φίλωνα». Οι Μουσικοί διαγωνισμοί Φίλωνα, οι οποίοι είναι και οι πρώτοι στο είδος τους στην Ελλάδα, πρόκειται να φιλοξενηθούν φέτος στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Οι καλύτεροι μαθητές ηλικίας 6 έως 30 ετών να διαγωνίζονται με «όπλα» τα δοξάρια, τις παρτιτούρες και τη μουσικότητά τους. Στα έγχορδα, αυτή τη χρονιά για πρώτη φορά στον διαγωνισμό συμπεριλαμβάνεται και το κοντραμπάσο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις γενικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ.
Ρεπερτόριο διαγωνισμού πιάνου (30 Απριλίου), εδώ.
Ρεπερτόριο διαγωνισμού εγχόρδων (6 Μαΐου), εδώ.
Ρεπερτόριο διαγωνισμού κιθάρας (7 Μαΐου), εδώ.


Info: 40οι Πανελλήνιοι και Παγκύπριοι Μουσικοί Διαγωνισμοί Ταλέντα - Βραβεία «Φίλωνα», 30 Απριλίου & 6- 7 Μαΐου Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Μάγερ 18, Αθήνα. Πληροφορίες στα e-mails: [email protected], [email protected], [email protected] και στα τηλ. 210 6218.615 και 693 621.8615.

 
εμφάνιση σχολίων