2
1
σχόλια
275
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] Ο Μιχάλης Δέλτα μοιράζεται χορευτικούς θησαυρούς από τη δισκοθήκη βινυλίων του στο Ρομάντσο. Το DOC TV και το Radiodoc.gr είναι χορηγoί επικοινωνίας

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
3 Μαρτίου 2016
«Επέλεξα τον δρόμο της μουσικής, μια και όλα στη ζωή είναι μόνο θέμα επιλογής, για να επικοινωνήσω αληθινά με τους γύρω μου, να προσφέρω και να πάρω πίσω όλη αυτή τη βαθιά συγκίνηση που προκύπτει, όταν μέσα από ήχους και μελωδίες οι άνθρωποι γινόμαστε ομορφότεροι». -Μιχάλης ΔέλταΟ αγαπημένος δημιουργός Μιχάλης Δέλτα μοιράζεται μαζί μας πολύτιμα βινύλια της ηλεκτρονικής μουσικής στο special Dj set του Drinking Vinyl, επιλέγοντας δίσκους των τελευταίων 25 χρόνων, που αποτέλεσαν τις ισχυρότερες επιρροές του και καθόρισαν την εξέλιξή του ως μουσικού αλλά και DJ: από τους Orbital, τον Richard James, τις συλλογές Trance Europe Express & Electronica, τον Plastikman, την R&S Records και τους Underworld, στον ήχο της Bush Records, της Basic Channel, μέχρι και την Kompakt Records.Μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα θα παίξει και μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες djs, η DJ Fo, αλλά και ο οικοδεσπότης του Ρομάντσο, Mr. Bios.

Να σημειώσουμε, κουνώντας την ουρά μας από τη χαρά, ότι οι αγαπημένοι μας μουσικοί συνοδοιπόροι, ο Μιχάλης Δέλτα και η Dj Fo, μπήκαν στην παρέα του radiodoc.gr και ξεκινούν μέσα στον Μάρτιο τις δικές τους εκπομπές στο RadioDOC Weekend μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.gr και το Radiodoc.gr δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για το Drinking Vinyl, στο Ρομάντσο, το Σάββατο 12 Μαρτίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event που σας ενδιαφέρει, μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Drinking Vinyl, Σάββατο 12 Μαρτίου, 23:00, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα. Είσοδος: 8 ευρώ.
 
εμφάνιση σχολίων