1
1
σχόλια
292
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] Οι Sleep Party People από τη Δανία έρχονται για ένα live που θα έχει από lo-fi νανουρίσματα μέχρι post rock μελωδίες

ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
23 Φεβρουαρίου 2016
Οι Sleep Party People έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα παίξουν στο Gagarin το Σάββατο 19 Μαρτίου. Πρόκειται για το μουσικό όχημα του Brian Batz, με μουσικές που ακροβατούν ανάμεσα σε shoegaze και noise rock, με ονειρικά φωνητικά. Οι Sleep Party People στα live τους φοράνε μάσκες κουνελιών, που είναι το σήμα κατατεθέν τους. Ο μόνος που δείχνει το πρόσωπό του επί σκηνής είναι ο Brian Batz, ο οποίος δηλώνει πως η αγάπη του για τη μουσική προήλθε από τη βαρετή εφηβεία του στο «βαρετό» μέρος, το Bornholm της Σουηδίας.

Τα σχόλια από τον διεθνή Τύπο για τα live τους είναι ενθουσιώδη, μάλιστα o Guardian μιλά για «έναν συνδυασμό Elisabeth Fraser, M83 και “νανουρισμάτων για υποψιασμένους”, μια μουσική που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις αλλά και, ανά στιγμές, να κλαις μέσα σου». Συνδυάζοντας την αγάπη για την ambient και τα παλιά όργανα, οι Sleep Party People θυμίζουν τα post rock τοπία των Mogwai και των Sigur Ros, με χαριτωμένες μελωδίες που φτάνουν σε βάρβαρες κλιμακώσεις.

Μαζί με τους Sleep Party People θα είναι και οι Gioumourtzina, ένα electronica/shoegaze μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από τους Ανέστη Νείρο (synths/drum machines/φωνή) και Γιάννη Τσελίκα (ηλεκτρικό μπάσο). Ένα ντουέτο με minimal στοιχεία, που συνδυάζει ετερόκλητα ακούσματα.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Sleep Party People τo Σάββατο 19 Μαρτίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 18/03. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Sleep Party People, Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 21:00, Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα. Εισιτ.: 19-22 ευρώ.
 
εμφάνιση σχολίων