0
1
σχόλια
227
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το DOCTV.GR επιλέχθηκε στο No13 της παγκόσμιας κατάταξης στη διεθνή πλατφόρμα του Mixcloud

DOC TV
13 Ιανουαρίου 2016
Mixcloud Best Of 2015: Το DOCTV.GR βρέθηκε ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προφίλ ραδιοφωνικών σταθμών στον πλανήτη του Mixcloud. Οι μουσικές των Podcasts μας μας έφεραν και φέτος (όπως κάθε χρόνο από το 2012 μέχρι σήμερα) στη διεθνή λίστα με τα καλύτερα του Mixcloud.

Το κανάλι του DOCTV.GR επιλέχθηκε στη 13η θέση, με podcasts από το φάσμα της downtempo, future beat, tech/soulful/disco house, drum & bass, dubstep, nu-funk/soul, ambient και cinematic μουσικής.

Η μουσική του DOCTV.GR και του RADIODOC.GR αναπαράγει ένα μεγάλο φάσμα, από κλασική έως electronica, nu soul και nu jazz, dupstep, funkstep και future beat, doowntempo και ambient, αλλά τα κανάλια καταχωρίζονται αναγκαστικά και εξαρχής σε μία μόνο κατηγορία.

Eυχαριστούμε κόσμε για τη μοιρασιά και την αγάπη! Ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους φίλους, DJ, μουσικούς και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που μας τροφοδότησαν έως σήμερα με υπέροχες μουσικές.

Ευχαριστούμε τους μόνιμους podcasters μας -οι περισσότεροι είναι curators του ραδιοφώνου μας RADIODOC.GR και τροφοδοτούν με μουσικές τον σταθμό μας αλλά και τα podcast μας: Γιώργος Καρκάνης, DC Kostas, Γιώργος Καρατζογιάννης (aka G. Kargo), Γιώργος Δημητρακόπουλος, Mikael Delta, Όλγα Κουκλάκη, Σεραφείμ Τσοτσώνης, LegoBoy, Hior Chronik, Dj Fo, Eliot, Mελίτα Κάραλη, Nikko Patrelakis.

Η λίστα Best of 2015: Radio Stations
NTS Radio
Brooklyn Radio
LDBK
Ibiza Sonica Radio
Soho Radio
Radio FM
Radio Aristocrats
Mi-Soul Radio
E-Roi
Capital XTRA
Red Light Radio
Injuv.fm
DOC TV
ITCH FM
El Chef
ZIP FM
Eco Medios
Resonance FM
Gradski Radio
Reform Radio
Rinse France
Kane FM
Niu Radio
Radar Radio
Berlin Community Radio
 
εμφάνιση σχολίων