0
1
σχόλια
167
λέξεις
ΖΗΝ

Το καφέ που υποστηρίζει ανθρώπους με κινητικά προβλήματα χρειάζεται την υποστήριξή μας

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
15 Δεκεμβρίου 2015
Το Myrtilo, το μόνο καφέ που προσφέρει έμμισθη εργασία και εκπαίδευση σε νέους ευπαθών ομάδων με κινητικά προβλήματα, χρειάζεται την ενίσχυσή μας για να ανταποκριθεί στα έξοδα μετεγκατάστασής του από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο Ν. Ηράκλειο, στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελοκήπους. Ο Δήμος Αθηναίων παραχωρεί το κτίριο στο οποίο θα εγκατασταθεί το επόμενο διάστημα η πρωτότυπη κοινωνική επιχείρηση ένταξης ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας.

Μέχρι σήμερα τα παιδιά του Myrtilo δούλεψαν σκληρά καλύπτοντας όλα τα λειτουργικά έξοδα του καφέ-πολυχώρου. Σήμερα ζητούν τη βοήθειά μας, για να βγουν οι μισθοί του δύσκολου μήνα, κατά τον οποίο προφανώς δεν θα εργαστούν, μέχρι να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει το καφέ στον νέο χώρο. Οι δωρέες μπορούν να κατατεθούν στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: IBAN GR 9101710420006042124913779.

Όσο μικρή κι αν είναι η συνεισφορά μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έτσι ακριβώς όπως κάνει τη διαφορά και το Myrtilo εδώ και δύο χρόνια, συνδυάζοντας την αλληλεγγύη, τη στήριξη και τη βιωσιμότητα.
εμφάνιση σχολίων