1
1
σχόλια
205
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ετοιμαζόμαστε για το πάρτι και ακούμε πρώτοι το νέο τους track

DOC TV
24 Νοεμβρίου 2015
Τα live των Space Blanket είναι πάντα θρυλικά. Δυνατοί electro ήχοι, ογκώδη μπάσα, βρώμικες κιθάρες, συνθεσάιζερ που θυμίζουν τη δεκαετία του ’80 και πολύς χορός. Δίκαια η μουσική τους έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό «cosmic disco punk». Φανταζόμαστε λοιπόν από τώρα τι έχει να γίνει στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του πρώτου τους LP με τίτλο ΚΑΛΕΜΙ στο Ρομάντσο, στις 28 Νοεμβρίου.

Το δίδυμο από την Αθήνα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP το 2012 αποκλειστικά σε βινύλιο, κατακτώντας άμεσα κοινό και μουσικό Τύπο και ξεκινώντας μια πορεία που περιλαμβάνει τη νίκη τους στον διαγωνισμό του Jumping Fish για το support στη μεγάλη συναυλία των Depeche Mode, άνοιγμα της συναυλίας του Grammatik και διαδοχικά sold out live.

Το ρεπερτόριό τους στα live περιλαμβάνει εκτός από τα πρωτότυπα τραγούδια των δίσκων τους και πολύ ενδιαφέρουσες διασκευές σε τραγούδια των Kyuss, Underworld, ακόμα και μια καταπληκτική χορευτική διασκευή του Jumping Jack Flash των Rolling Stones. Στα φωνητικά τους συνοδεύει ο Vags, η φωνή των Koooba Tercu και των ιστορικών The Bliss.

Ακούστε αποκλειστικά στο DOCTV το κομμάτι Terrestrial από τον νέο δίσκο των Space Blanket, ΚΑΛΕΜΙ.Info: Space Blanket present ΚΑΛΕΜΙ, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

εμφάνιση σχολίων