0
2
σχόλια
384
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

100 χρόνια μουσικής σε μια εφαρμογή που δημιούργησε το Dry Gin Beefeater σε συνεργασία με το Spotify

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
8 Οκτωβρίου 2015
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Σε συνεργασία με την δημοφιλή μουσική πλατφόρμα Spotify το βραβευμένο Dry Gin Beefeater δημιούργησε την ψηφιακή εφαρμογή Beefeater London Sounds -ένα μουσικό χάρτη του Λονδίνου που μεταφέρει τον «ηλεκτρισμό» της 100χρονης μουσικής ιστορίας της Βρετανικής πρωτεύουσας με ένα διαδραστικό τρόπο.

Στο Beefeater London Sounds οι fans της μουσικής, μπορούν να εξερευνήσουν την πλούσια μουσική σκηνή του Λονδίνου ανακαλύπτοντας μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και θρυλικά τραγούδια και γνωρίζοντας τα ιδιαίτερα μέρη και τους χώρους στην πόλη που σημάδεψαν τη μουσική ιστορία της πόλης.


Από τον Beatles στους Prodigy και από τους Motörhead στους Depeche Mode όλοι οι χρήστες του Beefeater London Sounds μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους Playlists με τα αγαπημένα τους τραγούδια και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους επιλέγοντας από μία πλούσια γκάμα Λονδρέζικων μουσικών κομματιών και playlists. Περισσότερες μουσικές εκπλήξεις και συλλεκτικά δώρα σας περιμένουν από 5/10 στη σελίδα του Beefeater στο Facebook.

Το Βeefeater που εξακολουθεί να παράγεται στο Λονδίνο, εμπνέεται από την πλούσια μουσική κληρονομιά της πόλης και παρουσιάζει ταυτόχρονα τη νέα συλλεκτική του φιάλη Beefeater London Sounds στην οποία ξεχωρίζει η διαχρονική εικόνα ενός δίσκου βινυλίου - μουσική και London Dry Gin.  Η συλλεκτική φιάλη Beefeater London Sounds διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σχετικά με το Beefeater: Το Beefeater,  το πλέον βραβευμένο Gin στο κόσμο, είναι το μοναδικό Dry Gin που παράγεται ακόμα στην «πρωτεύουσα» του Gin, το Λονδίνο, με το αποστακτήριο του να βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης. Δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τον James Burrough και από τότε η θρυλική συνταγή του παραμένει αναλλοίωτη με τωρινό θεματοφύλακά της τον πιο έμπειρο gin distiller στον κόσμο, τον Desmond Payne. Έχοντας κερδίσει την καρδιά των bartenders σε όλο τον κόσμο με την σταθερά απαράμιλλη ποιότητά της και την κλασσική «Λονδρέζικη» γεύση της, η γκάμα του Beefeater,  περιλαμβάνει:

- Το Beefeater Dry, το No.1 Premium Gin παγκοσμίως, χάρη στην καθαρή και άψογα ισορροπημένη γεύση του.

- Το Beefeater 24, ένα Super-Premium Gin με πολύπλοκο και ξεχωριστό χαρακτήρα -  λόγω της προσθήκης Γιαπωνέζικων και Κινέζικων τσαγιών - που ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη κουλτούρα των cocktails.

- Το Beefeater Burrough’s Reserve, ένα χειροποίητο, Ultra-Premium Gin, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια, που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του gin ανοίγοντας νέους δρόμους.
 
εμφάνιση σχολίων