2
1
σχόλια
310
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

DOWNLOAD: GRiZ Kαι: New Order. Synkro. Club 8. Astronauts etc.. Darkstar. Matthew Herbert

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ [email protected]
26 Σεπτεμβρίου 2015
New Order - Music Complete, #album: Επιστροφή στις μπασογραμμές των 80s και στα housey πιάνα για το διαχρονικό γκρουπ μετά το Waiting For Sirens Call (2005). Σε τρία track συμμετέχει η τραγουδίστρια των La Roux Εlly Jackson. Ο ήχος τους μπορεί να μην έχει αλλάξει δραματικά από τότε που μεσουρανούσαν αλλά κανείς δεν μπορεί να τους αντιγράψει και αυτό τους κάνει μοναδικούς.

GRiZ - Chasing The Golden Hour, #album #download: O Grant Kwiecinski συνεχίζει την παράδοση του Gramatik με ήχο βγαλμένο από τις συλλογές Street Bangerz. Το άλμπουμ έχει samples από funk και soul, με τον ίδιο να παίζει live σαξόφωνο. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Synkro - Changes, #album: Μέτα από αρκετά ενδιαφέροντα E.P. για τον Joe Mcbride ήρθε η ώρα για το ολοκληρωμένο ντεμπούτο του. Χωρίς να κρύβει τις σαφείς επιρροές του από Tangerine Dream, Klaus Schulze, και φυσικά τον Burial, φτιάχνει electronica/chillstep που συνδέει χωροχρόνους, με τον ίδιο να λέει: «Πάρε την γνώση του παρελθόντος και χρησιμοποίησε τη για να αλλάξεις το μέλλον».

Club 8 - Pleasure, #album: Η Karolina Komstedt και ο Johan Angergård είναι το δίδυμο Club 8. Εδώ και 20 χρόνια φτιάχνοντας νεορομαντική ραδιοφωνική electropop. Για το επετειακό αυτό album ο Johan έγραψε 30 τραγούδια για να διαλέξουν τα οκτώ που θα κυκλοφορήσουν.

Άλλες κυκλοφορίες που αξίζουν την προσοχή μας: O keyboard player του Toro y Moi ο Anthony Ferraro βγάζει το δεύτερο album (Mind Out Wandering) με την μπάντα του Astronauts etc. και εκπλήσσει ευχάριστα με τις φωνητικές και συνθετικές του ικανότητες. | Το αγγλικό δίδυμο Darkstar κυκλοφορεί το 3ο album τους Foam Island στην Warp rec. Κυκλοφορεί στις 25/9 και χαρακτηρίζεται από το synthpop μοτίβο. | Το Noisey κάνει ένα video για τον Matthew Herbert, με θέμα την συλλογή ήχων από τη φύση πριν από ένα μεγάλο live του στο Λονδίνο.εμφάνιση σχολίων