2
1
σχόλια
352
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Jill Scott. FKA twigs. Blend Mishkin. Ane Brun Ryan Hemsworth. Chromatics. Dave Gahan

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ [email protected]
19 Σεπτεμβρίου 2015


Τι βρήκαμε επιστρέφοντας από το καλοκαίρι. Μερικές κυκλοφορίες πριν ξεκινήσει για τα καλά η σεζόν.

Jill Scott - Woman, #album: Η μαύρη ντίβα κυκλοφορεί το πρώτο της album μετά από τέσσερα χρόνια και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Αναδεικνύει με τη βοήθεια του Andre Harris το ταλέντο που έχει στο να τραγουδάει με ψυχή soul, funk και rhythm & blues.

FKA twigs - M3LL155X, #E.P: Η Tahliah Barnett αποτελεί πάντα μια ευχάριστη έκπληξη με τις καινοτομίες της. Το EP της που προφέρεται Melissa έχει σύγχρονη παραγωγή από BOOTS, Cy An και Tic και κινείται μεταξύ chillstep/ experimental/ future beat. Tα tracks έχουν συνοχή μεταξύ τους και μπορούμε να το καταλάβουμε καλύτερα στο δεκαπεντάλεπτο video που ανέβασε μαζί με την κυκλοφορία με την ίδια να έχει μερίδιο ακόμα και στην σκηνοθεσία του.

Blend Mishkin and Roots Evolution - The Survival Of The Fittest, #album: O 'Ελληνας παραγωγός και dj έφτιαχνε nu funk/ reggae/ dub απ' τα μέσα των 90s με σημαντικές κυκλοφορίες στο εξωτερικό. Τώρα στην όγδοη προσωπική του κυκλοφορία για την NICE UP! Records φτιάχνει οργανική reggae υψηλού επιπέδου με σημαντικές συνεργασίες όπως Rebel Salute, Exco Levi, Gappy Ranks, BNC μεταξύ άλλων.

Ane Brun - When I'M Free, #album: Όλοι την γνώρισαν από την επιτυχία που έκανε με το Let My Self Go με τον Avener. Αλλά η τραγουδίστρια από την Νορβηγία βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και 14 χρόνια και στην τελευταία της δουλειά μας δείχνει πως η pop με άποψη μπορεί να είναι εύηχοι ακόμα και στα αυτιά των μουσικόφιλων.

Άλλες κυκλοφορίες που αξίζουν την προσοχή μας: Οι Saint Pepsi αλλάζουν όνομα γίνονται Skylar Spence και ο Ryan Hemsworth κάνει το remix για το Can't You See με το album Prom King να κυκλοφορεί στις 18.9. | Οι Chromatics για άλλη μια φορά μοιράζονται την μουσική τους και μας χαρίζουν το νέο τους τραγούδι Shadow | O Dave Gahan επιστρέφει (η τελευταία κυκλοφορία των Depeche Mode βγήκε πριν 2 χρόνια) αλλά αυτήν τη φορά μαζί με τους Soulsavers: το πρώτο single είναι το All Of This Nothing ενώ το album αναμένεται στις 23.10.


 
εμφάνιση σχολίων