0
1
σχόλια
221
λέξεις
ΖΗΝ

Λίμνες, καταρράκτες, θερμά λουτρά και ψηλά όρη με θέα το φεγγάρι

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
17 Ιουλίου 2018
ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ: Νούμερο 1 οι Βάθρες: Οι εκατοντάδες μικρές λίμνες και καταρράκτες του νησιού που στολίζουν περιμετρικά το όρος Σαος είναι ότι πιο μαγικό μπορεί να προσφέρει το Αιγαίο. Υπάρχουν φυσικά και παραλίες, και μάλιστα φανταστικές, όπως οι Κήποι με το μαύρο βότσαλο στη δυτική μεριά του νησιού.

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΠΑΡ: Σαόκι. Πάνω στη θάλασσα, δίπλα στο κάμπινγκ με αιώρες ξαπλώστρες ναργιλέδες κοκτέιλ, λάιβ μουσική -βασικά έχει τα πάντα.

ΤΟ AFTER ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Το Kafter bar, μπιτσόμπαρο που το όνομα του τα λέει όλα.

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΡΟΣ: Τα θερμά λουτρά τη νύχτα, με τα πόδια στο ζεστό νερό και θέα τη θάλασσα.

ΚΑΛΟ, ΦΤΗΝΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ: Καρυδιές, μια ταβέρνα μέσα στο δάσος και μακριά από τον πολιτισμό.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ: Το καφενείο στα θέρμα, αδιάσπαστο κομμάτι της πλατείας που γεμίζει μουσικούς και ζογκλέρ, χίπιδες και νεολαία και δεν αδειάζει ποτέ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ: Φεγγάρι. Η κορυφή του όρους Σαος, του τρίτου ψηλότερου στο Αιγαίο, λέγεται φεγγάρι και είναι σύνηθες για κατασκηνωτές να περνάς μια βραδιά στο σεληνιακό πραγματικά, τοπίο της κορυφής. Τις νύχτες με πανσέληνο ενδείκνυνται.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ: Όσοι πάνε πρώτη φορά στο Σαμοθράκη μένουν κατάπληκτοι που υπάρχει ένα τέτοιο μέρος στην Ελλάδα χωρίς τις χιλιάδες ξαπλώστρες, τα τεράστια ξενοδοχεία και όσα αυτά περιλαμβάνουν. Φεύγοντας λοιπόν αφήνουμε το νησί όπως το βρήκαμε, αγνό.


Διαβάστε επίσης: ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Αντίπαρος
 
εμφάνιση σχολίων