0
2
σχόλια
305
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Δίνουμε 25 διπλές προσκλήσεις για διαμονή στο camp και είσοδο στο 4ήμερο φεστιβάλ στην Αρχαία Ολυμπία

DOC TV
7 Ιουλίου 2015
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Το τετραήμερο 23-26 Ιουλίου το Olympia Dance Festival φιλοξενεί πάνω από 30 acts της dance μουσικής, στις όχθες του Αλφειού. Το festival θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του κέντρου εναλλακτικού τουρισμού Αρεθούσα. Διαθέτει οργανωμένο camping ενώ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες (τοξοβολία, καγιάκ, rafting, hydrospeed κτλ).

Ανάμεσα στα ονόματα που συμμετέχουν ξεχωρίζει ο John Digweed, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς και DJs παγκοσμίως, ενώ δίπλα του θα εμφανιστούν Έλληνες DJs όπως οι: Mikee, Cayetano, Dimpap, Leon Sega, Manolaco, Gus and Bonso κ.ά.

JOHN DIGWEED!: Το μεγαθήριο της ηλεκτρονικής μουσικής, αυτός που καθιέρωσε την progressive house μαζί με τον Sasha και έχει συνδέσει το όνομά του με τις εμβληματικές ετικέτες Bedrock, Global Underground, Renaissance, Northern Exposure, παραμένει στην κορυφή των DJs του πλανήτη εδώ και δεκαετίες. Πολύ απλά, ο κόσμος τον λατρεύει, εξαιτίας της καταπληκτικής ικανότητάς του να μπλέκει διάφορα μουσικά στυλ με αναπάντεχο τρόπο και της διαρκώς επίκαιρης ματιάς του στα νέα ρεύματα. Δεν είναι τυχαίο ότι η εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του Transitions έχει, επί χρόνια, εκατομμύρια ακροατών σε πάνω από 60 χώρες!


Το line-up του OLYMPIA DANCE Festival περιλαμβάνει τους:
JOHN DIGWEED
ACE 2 ACE
AGENT GREG
ALEX ARGENTO
BANG LA DECKS
CAYETANO
CHRISTOS FOURKIS
DIMPAP
FLESSAS
FUTUREKEYS
GEORGE SIRAS
GUS & BONSO
NAM SOLO
HIT THE BASS
HOUSE TWINS
JOHN HATZ
KID ANGELO
LEON SEGKA
MANOLACO
MIKEE
NICK MASON
QUINOD
P MOUZAKIS
PAPNIK
PLANET OF SOUND (DJ SET)
POSTRIPER & PASQUAL STFU PARTIES
RONI IRON
SOUTH BEATS
STEVE SAI
TASOS GAVRILIADIS
VANGELIS KOSTOXENAKIS
ZENN
12 TONES

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει είκοσι πέντε (25) διπλές προσκλήσεις και θέσεις στο camping για τις τέσσερις ημέρες διεξαγωγής του Olympia Dance Festival, 23-26 Ιουλίου, στην Αρχαία Ολυμπία. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μέχρι τις 12 το πρωί της Τρίτης 15/07. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Olympia Dance Festival, 23-26 Ιουλίου, εγκαταστάσεις κέντρου εναλλακτικού τουρισμού Αρέθουσα, Αρχαία Ολυμπία.

εμφάνιση σχολίων