2
1
σχόλια
363
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Melody Gardot. Sounds of The Universe. Emancipator. Harleighblu. Crazy P. Bob Moses. Darkel. Leon Bridges

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ [email protected]
20 Ιουνίου 2015

Melody Gardot-Currency of Man #album: Η νικήτρια Grammy από τη Φιλαδέλφεια σε αυτό το άλμπουμ πειραματίζεται με '70s funk και γκόσπελ, χωρίς να ξεχνάει τις jazz μπαλάντες. Στιχουργικά, απασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τα ανθρώπινα δικαιώματα της Αμερικής.Various-Sounds Of  The Universe: Art + Sound 2012-15, #compilation: Πρόκειται για ένα μείγμα από τον πολυμορφικό κατάλογο της Soul Jazz Records, που εστιάζει στη σειρά Art + Sound η οποία κυκλοφορεί σε 12" τα τρία τελευταία χρόνια. Οι δεκαεφτά καλλιτέχνες που συμμετέχουν -όπως οι Tevo Howard, Andres, Seven Davis Jr, Lord Tusk- διαφέρουν ως προς το είδος της μουσικής καθώς ακούμε από electronica, house, techno μέχρι hip-hop instrumentals, με κοινό σημείο την IDM/experimental αισθητική τους.

Emancipator-Live in Athens #album #download: Το αγαπημένο μας δίδυμο που δίνει ψυχή στην electronica με έγχορδα και πνευστά μάς προσφέρει για δωρεάν κατέβασμα το live που ηχογράφησαν σε μια άλλη Αθήνα, αυτή της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Harleighblu-Futurespective, #EP: Η καινούργια ανακάλυψη της Tru Thoughts είναι η νεαρή Αγγλίδα με τη soul φωνή που θυμίζει Erykah Badu. Η παραγωγή της είναι τόσο φρέσκια που καταχωρίζεται αυτόματα στη γενιά μουσικής future beat.

Crazy P-Walk Dance Talk Sing #album: Το έβδομο άλμπουμ μπορεί να μην έχει καινούργιες προεκτάσεις, αλλά ο ήχος του τρίου με τα chorus, τις wah-wah guitars και το ακατάπαυστο groove μάς δείχνει τη μουσική που θα έπαιζε το Studio 54 αν λειτουργούσε ακόμα.

Thodoris Triantafyllou-Trilogy #album: O γνωστός παραγωγός κυκλοφορεί το τρίτο κεφάλαιο του άλμπουμ Trilogy, με συνεργασίες από όλο το φάσμα της dance σκηνής της χώρας (Angelo, Antonio & Tony G, Cj Jeff, Freespirit, Mikael Delta, Mihalis Safras), αλλά και με την curator του www.radiodoc.gr Όλγα Κουκλάκη, από την οποία ακούμε το Kiss & Dance.

Άλλες κυκλοφορίες που αξίζουν την προσοχή μας: O Bob Moses κυκλοφορεί το deep house track Talk και αναμένουμε νέα ολοκληρωμένη δουλειά μετά το καλοκαίρι. | Το έτερον ήμισυ των AIR, ο Darkel, κυκλοφορεί το ambient/classical EP, The Man of Sorrow. | Ο Leon Bridges κυκλοφορεί το ντεμπούτο του και μας ταξιδεύει στην καλή μουσική των '50s και των '60s. Μπορείτε να ακούσετε το άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου σε stream από το ΝPR.

εμφάνιση σχολίων