1
1
σχόλια
286
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

To δυναμικό rock ’n’ roll γκρουπ από την Αυστραλία που επανενώθηκε μετά από 20 χρόνια, έρχεται στο Gagarin 205

DOC TV
29 Μαΐου 2015
Εμφανίστηκαν στην τοπική σκηνή του Σίδνεϊ το 1986, με rock ’n’ roll ήχους, κάτω από το όνομα The Adorable Ones. Σύντομα όμως άλλαξαν ονομασία ως φόρο τιμής στην πόλη Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, πόλη καταγωγής δύο μελών της μπάντας, αφού το πρώτο τους όνομα όπως ανακάλυψαν ήταν ήδη πιασμένο.

Το καθαρό και προσιτό τους rock ’n’ roll διέγραψε 10 χρόνια πορείας, μέσα από 4 δίσκους και 7 singles που χαίρουν αναγνώρισης και σεβασμού μεταξύ των οπαδών του power rock. Το Audio Sonic Love Affair αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, που και τώρα, χρόνια μετά, βλέπει σε αυτή την κυκλοφορία του συγκροτήματος έναν σχεδόν κλασικό ροκ δίσκο.

2014. Οι Dubrovniks επανενώνονται μετά από σχεδόν 20 χρόνια, για μια συναυλία τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν σε έναν φίλο της μπάντας που είχε δεχθεί επίθεση. Όταν το νέο μαθεύτηκε, όλο και περισσότεροι fans άρχισαν να τους ζητούν να παίξουν στις χώρες τους. Οι Dubrovniks υπέκυψαν στην αγάπη των οπαδών τους. Έτσι μέσα στο 2015 θα δώσουν ζωντανά λίγο ακόμα από το μαγευτικό τους ροκ εν ρολ, με το πλήρες αρχικό τους line up.

Μαζί τους θα είναι και οι Sisters of your Sunshine Vapor από το Ντιτρόιτ, με το ψυχεδελικό τους ροκ και τα φωνητικά του Sean Morrow.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και δίνει 2 (δύο) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των The Dubrovniks την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Πέμπτης 11/06. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: The Dubrovniks, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, 21:00, Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα. Μετρό στάση Αττική. Εισιτ.: 19-22 ευρώ.
 
εμφάνιση σχολίων