1
1
σχόλια
226
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Π. Παυλίδης επιστρέφει στο Gagarin 205 μαζί με τους B Movies, με μια αναδρομή στην καριέρα του αλλά και νέο, ακυκλοφόρητο υλικό

DOC TV
23 Μαρτίου 2015
Τον γνωρίσαμε από τα Μωρά στη Φωτιά. Ροκάραμε μαζί του και με τα Ξύλινα Σπαθιά. Τα τελευταία χρόνια τον παρακολουθούμε, με συνοδοιπόρους τους B Movies, να εστιάζει στον εξελισσόμενο προσωπικό του ήχο, πάντα σε ροκ μονοπάτια.

Ο Παύλος Παυλίδης πειραματίζεται και ρισκάρει στον ήχο του, διατηρώντας αναλλοίωτη με το πέρασμα των χρόνων την αισθητική του αλλά και την επαφή με το κοινό του. Έτσι, μετά τις sold out χειμερινές του εμφανίσεις, θα εμφανιστεί ξανά έπειτα από δύο χρόνια στη σκηνή του Gagarin 205, παρουσιάζοντας υλικό από όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε μια ροκ αναδρομή, αλλά και νέες μουσικές από υλικό που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Μαζί του, όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, η μπάντα των Β Movies, μόνιμοι συνοδοιπόροι του στη δισκογραφία αλλά και τη σκηνή από το 2006.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και προσφέρει 2 (δύο) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Παύλου Παυλίδη και των B Movies την Παρασκευή 3 Απριλίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Πέμπτης 02/04. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Παύλος Παυλίδης & The B Movies, Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, Gagarin 205, Λιοσίων 205 (Σταθμός μετρό Αττική). Εισιτήριο: 10-12 ευρώ.

εμφάνιση σχολίων