0
1
σχόλια
248
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο σύγχρονος Leonard Cohen φέρνει τους σκοτεινούς του ήχους στην Aθήνα, στο πλαίσιο μίνι περιοδείας του στην Ελλάδα

DOC TV
6 Μαρτίου 2015
«Ένα μοναχικό πάρτι στην πίσω αυλή ενός serial killer… o Leonard Cohen του σκυθρωπού alternative rock», γράφει το περίφημο Rolling Stone για το πρόσφατο άλμπουμ του Mark Lanegan, Phantom Radio, κι εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε.

Η βαθιά φωνή του Lanegan ντύνει ένα άλμπουμ που συγχωνεύει την αγάπη του δημιουργού του για τις σκοτεινές μελωδίες και στίχους των Joy Division, τα μπλουζ, το grunge, τα '80s, τον ηλεκτρονικό ήχο, τα synths, τα σύγχρονα blues και τις εναλλακτικές ενορχηστρώσεις. Ο Mark Lanegan επανεφεύρει τον εαυτό του μέσα από έναν δίσκο που γράφτηκε συνδυάζοντας τα παραδοσιακά μέσα με τις νέες τεχνολογίες, αφού ένα μεγάλο μέρος του ηχογραφήθηκε σε smartphone, με τη χρήση του application Funk Box.

Ο Lanegan φέρνει τους Gothic Americana ήχους του μαζί με το συγκρότημά του στη σκηνή του Gagarin. Πριν από αυτόν θα μας «ζεστάνει» ο Lyenn, που περιοδεύει μαζί του. Μαζί θα δώσουν και μια συναυλία στον Βόλο, στο πλαίσιο της μίνι περιδείας τους στην Ελλάδα. Στην εμφάνιση της Θεσσαλονίκης, θα ανοίξουν τη συναυλία οι Faye Dunaways.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και προσφέρει 2 (δύο) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Mark Lanegan την Πέμπτη 19 Μαρτίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Τετάρτης 18/03. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την Πέμπτη.


Info: Mark Lanegan Band. Πέμπτη 19 Μαρτίου. Gagarin 205, Λιοσίων 205 (Σταθμός μετρό Αττική). Εισιτήριο: 20-28 ευρώ.

εμφάνιση σχολίων