0
1
σχόλια
271
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το DOCTV.GR επιλέχθηκε στους 10 κορυφαίους της κατηγορίας του στη διεθνή πλατφόρμα του Mixcloud

Σ
ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΡΑΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΕΛΑΚΗ
7 Φεβρουαρίου 2015
Mixcloud Best of 2014. Η μουσική κοινότητα του Mixcloud και φέτος (όπως και το 2013) αντί για Ετήσιο Top 100 αποφάσισε να αναρτήσει τα δημοφιλέστερα κανάλια ανά μουσική κατηγορία -την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε το Top 100 βρεθήκαμε στο Νο 19 της παγκόσμιας κατάταξης στις λίστες των χρηστών και στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης των επιμελητών του Mixcloud.

MIXCLOUD: To DOC TV στο top του 2012 

Το κανάλι του DOCTV.GR επιλέχθηκε στους 10 κορυφαίους curators της κατηγορίας του -στην 8η θέση-, με podcasts από το φάσμα της downtempo, chillout, ambient και lounge μουσικής. Βλέποντας το κανάλι μας να αφήνει πίσω του άλλα διάσημα διεθνή κανάλια, δεν θα μπορούσαμε παρά να φωνάξουμε: ευχαριστούμε κόσμε!

Η μουσική του DOCTV.GR και του RADIODOC.GR αναπαράγει ένα μεγάλο φάσμα, από κλασική ως electronica, nu soul και nu jazz, dupstep, funkstep και future beat, doowntempo και ambient, αλλά τα κανάλια καταχωρούνται αναγκαστικά και εξαρχής σε μία μόνο κατηγορία.

Ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους φίλους, DJ, μουσικούς και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που μας τροφοδότησαν έως σήμερα με υπέροχες μουσικές. Ευχαριστούμε πολύ-πολύ και τους μόνιμους podcasters μας που είναι άλλωστε και οι curators του νέου μας ραδιοφώνου RADIODOC.GR: Γιώργος Καρκάνης, Χρήστος Χατζής, Dc Kostas, Γιώργος Καρατζογιάννης (aka G Kargo), Γιώργος Δημητρακόπουλος, Όλγα Κουκλάκη, Σεραφείμ Τσοτσώνης, Γιώργος Αναστασόπουλος (aka G. Seou), Marsha Σαλίχου, LegoBoy, Fight for GoodMusic.

Η λίστα Best of 2014: Chillout
1. Mixmaster Morris
2. Chris Coco
3. Nick Francis
4. Low Light Mixers
5. Dj.Jurang
6. Headphone Cimmute
7. gelka
8. DOC TV
9. Solarstone
10. Luc Forlorn
11. sixdegreesrecords
12. Café del Mar Music (Offcial)
13. Post-rock Paper Scissors
14. Dewtone
15. José Padilla
16. DJ AA
17. POLARLICHTER
18. Optic Echo
19. BØC
20. Codex of Plant Responses
21. Secret Thirteen
22. White Light Mixes
23. Raphael Marionneau
24. a strangely isolated place
25. Sequenchill
εμφάνιση σχολίων