0
1
σχόλια
124
λέξεις
ΖΗΝ

Σοκολατένια μικρά κεκάκια για κάθε ώρα της ημέρας

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
26 Ιανουαρίου 2015
ΥΛΙΚΑ: 250 γρ. πραλίνα φουντουκιού, 2 μεγάλα αυγά, 10 κουτ. σούπ. κοφτές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Χτυπάμε καλά στο μίξερ τα αυγά με την πραλίνα φουντουκιού. Μόλις ενωθούν, ρίχνουμε το αλεύρι, μία-μία κουταλιά κάθε φορά, συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ατομικές θήκες σιλικόνης ή σε αντικολλητικό ταψάκι για μάφιν (για πιο εύκολο σερβίρισμα, καλύτερα να ντύσουμε το ταψάκι με ειδικά χαρτάκια για μάφιν -τα βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ). Σε κάθε θήκη βάζουμε μόνο από μία μεγάλη κουταλιά της σούπας, για να μη χυθεί όταν φουσκώσει. Ψήνουμε τα μάφιν για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και απολαμβάνουμε με τον καφέ, το τσάι μας ή σκέτα.

εμφάνιση σχολίων