1
1
σχόλια
218
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η μουσική κολεκτίβα από τη Μασσαλία ξανάρχεται στην Ελλάδα

DOC TV
19 Ιανουαρίου 2015
H μουσική επανάσταση των Chinese Man έρχεται πάλι στη χώρα μας. Η κολεκτίβα ξεκίνησε κάτω από τη φτερούγα του μέντορά τους, του Chinese Man, ιδρυτή και μέλους της Chinese Man Records Label, το 2005, με σκοπό να διαδοθεί το κινεζικό ζεν πνεύμα σε όλο τον κόσμο. Το τρίο των Chinese Man, High Ku, Sly και Ze Mateo, αποτελεί και την κινητήριο δύναμη του ομώνυμου label.

Αν και Ασιάτες με έδρα τη Μασσαλία, η μουσική τους έχει ως αφετηρία το hip hop, όμως και άλλα στυλ και ηχοχρώματα κάνουν παρέλαση από τις συνθέσεις τους, περνώντας από το afrobeat στο dub και από τους ασιατικούς ήχους στην jazz. Οι Chinese Man θα παίξουν όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια και πιστοί στο κινεζικό πνεύμα, θα κάνουν άλλο ένα «μουσικό πραξικόπημα», μεταδίδοντας σταθερά το σύνθημά τους: Make music, not war. Τη βραδιά θα ανοίξει ο παραγωγός και beatmaker ProleteR.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Chinese Man στις 14 Φεβρουαρίου, στο Βοτανικός Live Stage. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 13/02. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Chinese Man, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, Βοτανικός Live Stage, Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 19). Εισιτ.: 18-28.

εμφάνιση σχολίων