8
1
σχόλια
254
λέξεις
VIDEO

Δημοφιλείς ομιλίες για τα σχεσικά μας από τα TED  -όλο και κάτι χρήσιμο ανακαλύπτεις. Με ελλ. υπότιτλους

DOCTV.GR
29 Σεπτεμβρίου 2017
VIDEO: Πώς να μιλήσετε στους ανθρώπους ώστε να θέλουν να σας ακούσουν. Ο Julian Treasure, πρόεδρος του Οργανισμού The Sound Agency, δίνει χρηστικά tips για το τι αποφεύγουμε και τι καλλιεργούμε για βελτιωμένη επικοινωνία.
VIDEO: Γιατί αγαπάμε και γιατί απατάμε; H ανθρωπολόγος Helen Fisher εξηγεί το περίπλοκο θέμα της αγάπης σε μια ενδιαφέρουσα ομιλία στα TED. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.
VIDEO: Τολμήστε να διαφωνήσετε. Η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος πέντε επιχειρήσεων Margaret Heffernan δίνει μια ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με τον ρόλο της διαφωνίας στην εξέλιξη. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.
VIDEO: 5 τρόποι για ν’ ακροαζόμαστε καλύτερα. Ακροαζόμαστε τον κόσμο μας όλο και λιγότερο. Ο Julian Treasure, πρόεδρος του Οργανισμού The Sound Agency, δίνει χρηστικά tips για το πώς θα ανακτήσουμε αυτή την επαφή. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.
PLAYER: Αγάπη -το κάνετε λάθος! Ο φιλόσοφος Yann Dall’Aglio προβληματίζεται για την αγάπη στη σύγχρονη εποχή. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.
VIDEO: Η δύναμη της ευπάθειας. Ή πώς το να είμαστε τρωτοί οδηγεί τελικά στην ευτυχία. Η ανθρωπολόγος Brene Brown εξηγεί. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.
VIDEO: Σεξ για πάντα; Συνδυάζονται σε μια σχέση η μονιμότητα, η αέναη καψούρα και το σεξ; Η σεξοθεραπεύτρια Esther Perel θέτει μερικά σημαντικά ερωτήματα. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.
VIDEO: Είμαστε σεξουαλικά παμφάγοι. Ο συγγραφέας Κρίστοφερ Ράιαν μάς αναλύει σημαντικά στοιχεία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Διαβάστε στο σχετικό άρθρο του DOC TV εδώ.


 
εμφάνιση σχολίων