3
1
σχόλια
215
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] RL Grime, Ryan Hemsworth, Aero Chord. Το μεγαλύτερο underground party της Αθήνας

DOC TV
12 Σεπτεμβρίου 2014
O RL Grime είναι μόλις 21 ετών, δημιουργός των Mercy του Kanye West και Love Sosa του Chief Keef, μέλος της ηλεκτρονικής κολεκτίβας We Did It, και ήδη τα line up των μεγαλύτερων φεστιβάλ του κόσμου τον έχουν στις πρώτες θέσεις της λίστας τους. Το EP του High Beams έκανε ντεμπούτο στο #8 των Billboard Charts και στο #1 των ηλεκτρονικών charts του iTunes.

Ο πρόσφατος νικητής του Juno Awards, Ryan Hemsworth, έρχεται από τον Καναδά, με τις βαλίτσες του φορτωμένες συνεργασίες με ηχηρά ονόματα όπως λέμε Shady Blaze και το LP του Guilt Trips.

Μαζί τους ο Έλληνας παραγωγός Aero Chord, με σπουδαίες support εμφανίσεις από Skrillex, Dilpo, Dj Snake κ.ά. και με κομμάτια του να φιγουράρουν συχνά-πυκνά στο #1 του Beatport.

Το line up του πάρτι στο Κύτταρο Live συμπληρώνεται από τους residents της Say What: Zombalistic, CRAY Mel Ody και T.w. Team.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για το We Did It στο Κύτταρο Live, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 26.09. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.
Info: We Did It Tour, Κύτταρο Live, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα. Εισιτ.: 10-13 ευρώ

εμφάνιση σχολίων