1
1
σχόλια
225
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους, έρχονται για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

DOC TV
31 Μαΐου 2014
Το δίδυμο των Thievery Corporation, Eric Hilton και Rob Garza, επιστρέφει στην Ελλάδα με αφορμή το νέο τους άλμπουμ Saudade, που είναι αφιερωμένο στη βραζιλιάνικη μουσική. Το Saudade  δανείζεται τον τίτλο του από μία πορτογαλέζικη λέξη που σημαίνει «λαχτάρα για κάτι ή κάποιον που έχει χαθεί, μία απροσδιόριστη μελαγχολία, ή απλώς, την παρουσία της απουσίας».

Στις μουσικές τους δημιουργίες οι Thievery μεταλλάσσονται και εξελίσσονται συνεχώς. Μπλέκουν την acid jazz, την dub, τη reggae, την bossa nova, τη μουσική της Ανατολής. Οι συναυλίες τους είναι μια πλήρης οπτικοακουστική εμπειρία, στην οποία ο ήχος συνυπάρχει με τη visual art, γι’ αυτό πολλοί τούς χαρακτηρίζουν ως μία από τις κορυφαίες live μπάντες. Αυτό το καλοκαίρι, το ντουέτο επιστρέφει για δύο βραδιές, στις 17 Ιουνίου στην Αθήνα και στις 18 στη Θεσσαλονίκη. Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Imam Baildi και Boogie Belgique.

Εντωμεταξύ ως προθέρμανση για τις συναυλίες φτιάξαμε το podcast Thievery Corporation Mix (με μουσικές επιλογές του Afterhours).

 
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και προσφέρει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Αθήνας. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουνίου (θα ειδοποιηθείτε με mail την ίδια ημέρα).


Info: Thievery Corporation. 17 Ιουνίου, Αθήνα, Πλατεία Νερού. 18 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη, Βαβυλωνία Μύλου. Εισιτ.: 30-35 ευρώ.

εμφάνιση σχολίων