0
1
σχόλια
187
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένα 27ωρο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής από τους Medea Electronique στο Βυρσοδεψείο

DOC TV
16 Απριλίου 2014
27 ώρες μουσικής σε δύο ημέρες. Οι Medea Electronique σε συνεργασία με το Βυρσοδεψείο διοργανώνουν για δεύτερη φορά το 27ωρο φεστιβάλ πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής Electric Nights. Στη διάρκεια των 27 συνεχόμενων ωρών που διαρκεί το φεστιβάλ, οι Medea Electronique θα γνωρίσουν στο κοινό πάνω από είκοσι επτά σχήματα live αυτοσχεδιαστικής μουσικής. Μουσικοί και sound artists θα επικεντρωθούν στη σύγχρονη αυτοσχεδιαστική μουσική. DIY practitioners θα μας συστήσουν στα μουσικά όργανα και τα εξαρτήματά τους. Σε αυτό το συμμετοχικό, αυτοσχεδιαστικό φεστιβάλ, καλεσμένοι των Medea Electronique από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συναντιούνται μουσικά επί σκηνής και δημιουργούν μπροστά στα μάτια μας.

Μπορείτε να δείτε όλο το Line up εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει 5 (πέντε) διπλές προσκλήσεις για το Electric Nights Festival στο Βυρσοδεψείο, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Απριλίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Πέμπτης 24/04. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Electric Nights Festival, 25-26 Απριλίου, Βυρσοδεψείο, Ορφέως 174, Αθήνα. Είσοδος: 8 ευρώ (όλο το 27ωρο). Φοιτητές: 1 εισιτήριο ανά δύο άτομα.

εμφάνιση σχολίων