0
1
σχόλια
173
λέξεις
ΖΗΝ

Οι σούπερ οικονομικές πτήσεις της Ryanair έρχονται και στην Αθήνα

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
23 Ιανουαρίου 2014
Μέχρι πριν λίγο καιρό, η Ryanair πετούσε από Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Βόλο, Πάτρα, Κέρκυρα, Κρήτη, Καλαμάτα, Κεφαλλονιά και Κω προς πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, διαφορετικούς σε κάθε αεροδρόμιο. Τώρα ανοίγει το δικό της παράρτημα και στην Αθήνα -καθώς και ένα ακόμα στη Θεσσαλονίκη- που θα λειτουργεί από τον Απρίλιο, με αρχικά έξι προορισμούς: Λονδίνο, Μιλάνο, Χανιά, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.

Ταξιδιώτες και φοιτητές κουνάνε την ουρά τους. Για παράδειγμα εμείς μέσω Θεσσαλονίκης, φτάσαμε στις Βρυξέλλες με 38 ευρώ και στη Νορβηγία με 50. Πήγαινε-έλα, με όλους τους φόρους και μια χειραποσκευή.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ; Η Ryanair ιδρύθηκε το 1985 και είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Για να καταφέρει να κρατάει χαμηλά τα ναύλα της, χρησιμοποιεί κυρίως αεροδρόμια εκτός του κέντρου της κάθε πόλης, υποβάλλει έξτρα χρεώσεις για επιπλέον αποσκευές, για ότι θελήσουμε να φάμε ή να πιούμε κατά τη διάρκεια της πτήσης κ.ά..

SOS ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ: Αν δεν τυπώνουμε τα εισιτήριά μόνοι μας από πριν, τα χρυσοπληρώνουμε στο γκισέ. Οπότε φροντίζουμε να οργανωθούμε από το σπίτι.

εμφάνιση σχολίων