0
1
σχόλια
234
λέξεις
ΖΗΝ

Διαδώστε! Δωρεάν περίθαλψη σε ανασφάλιστους ή άνεργους και φάρμακα. Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, εδώ

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
28 Σεπτεμβρίου 2013
Το γράφουμε για εκατοστή φορά, αλλά πρέπει να διαδοθεί όσο γίνεται περισσότερο. Όσο περνάει ο καιρός, οι ανάγκες μεγαλώνουν όπως και οι παροχές -σε φάρμακα και περίθαλψη. Παρακαλούμε, διαδώστε.

Εθελοντές ιατροί και πολίτες παρέχουν χωρίς καμία αμοιβή πρώτες βοήθειες, ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα σε ανασφάλιστους ή/και άνεργους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Για πρωτοβάθμια Ιατρική Περίθαλψη χρειαζόμαστε τα εξής έγγραφα: Βιβλιάριο Υγείας προσωπικό ή οικογενειακό με ένδειξη λήξης ή Κάρτα ανεργίας ή Βιβλιάριο απορίας. Μαζί παίρνουμε πάντα και την ταυτότητά μας. Τα φάρμακα διατίθενται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αφού όλα προέρχονται από δωρεές πολιτών.

Το μόνο που ζητάνε από εμάς είναι να κάνουμε ησυχία όταν βρισκόμαστε στο ιατρείο, να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας ή να το ακυρώνουμε εγκαίρως, ώστε να εξυπηρετηθεί κάποιος συμπολίτης μας που έχει επίσης ανάγκη, καθώς και να πηγαίνουμε τις κατάλληλες ώρες για τον κάθε σκοπό, ώστε να είναι πιο εύκολη η εξυπηρέτηση για όλους. Πληροφορηθείτε στο μπλογκ τους για τις ώρες λειτουργίας και τις υπηρεσίες, τις μέρες που δίνονται φάρμακα και τι παρέχουν.

Οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου παλεύουν για να ανοίξει το σύστημα υγείας για όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις. Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να προσφέρουν, η λίστα με τις ανάγκες του ιατρείου βρίσκεται εδώ.


Τηλέφωνο Γραμματείας για πληροφορίες και ραντεβού: 210-9631-950
 
εμφάνιση σχολίων