1
1
σχόλια
316
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο «μάγος» του beat box έρχεται για συναυλία. Το DOCTV είναι χορηγός επικοινωνίας

DOC TV
7 Ιουνίου 2013
Δεν έχει αφήσει ευρωπαϊκή χώρα που να μην την έχει επισκεφτεί και είναι ίσως η πιο αλλόκοτη φάση που έχουμε δει ποτέ σε καλλιτέχνη δρόμου. O DUBfx συνήθως στήνει τα μπαγκάζια του σε πλατείες και παίζει dubstep, drum & bass, hip hop και reggae, με τρόπο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει: δηλαδή με ασύλληπτο beat boxing, λούπες και ιδιαίτερες παραμορφώσεις. Προωθεί τη μουσική του μόνος του, κυρίως μέσω των συναυλιών και του ίντερνετ ή από στόμα σε στόμα και με δωρεάν δείγματα που μοιράζει σε cd.

Έκλεισε την τελευταία του συναυλία στην Ελλάδα το 2011 με την υπόσχεση πως θα ξανάρθει. Και φέτος τηρεί την υπόσχεσή του και επιστρέφει με δύο συναυλίες/after party σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που θα κρατήσουν στο σύνολό τους τουλάχιστον 8 ώρες.

Μαζί του επί σκηνής θα είναι με σάρκα και οστά και η Flower Fairy, η εκπληκτική φωνή που ακούσαμε για πρώτη φορά στο 8λεπτο κομμάτι Everythinks A Ripple του πρώτου του studio album με τίτλο Τime Will Tell (2009). Το 2010 ακολούθησε το άλμπουμ A Crossworlds, σε συμπαραγωγή με τον Sirius. Ήχος πιο ηλεκτρονικός, περισσότερο χορευτικός, με πολλά μπάσα που ταρακουνούν για τα καλά και θα μας χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης -βάζουμε στρωτά παπούτσια απαραιτήτως.

Στο after party που θα ακολουθήσει και στις δύο πόλεις, θα παίξουν dj sets οι Cade, Lapo & MC Ninjaz [Numa Crew]. Το πάρτι έχει ελεύθερη είσοδο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για το live του DubFX την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Βοτανικό. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μέχρι τις 12 το πρωί της Δευτέρας 17.06. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: DUBfx, Τετάρτη 19 Ιουνίου, Βοτανικός, Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, Αθήνα. Πέμπτη 20 Ιουνίου, Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα Open-Air, Θεσσαλονίκη. 21:00. Εισιτ.: 15 ευρώ τα πρώτα 15, 18 ευρώ τα επόμενα 500, προπώληση: Viva.gr, ταμείο 20 ευρώ.

 
 
εμφάνιση σχολίων