0
1
σχόλια
256
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Οι Ιδέες Που Αξίζει Να Διαδοθούν επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα 2ήμερο ομιλιών

DOC TV
22 Νοεμβρίου 2012
Το TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στις Ιδέες Που Αξίζει Να Διαδοθούν, η οποία ξεκίνησε ως τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια το 1984. Το ΤΕD είναι πλέον μια ετήσια εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες προσωπικότητες, στοχαστές και ερευνητές από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις ιδέες και τις πράξεις τους (έχουν συμμετάσχει μεταξύ άλλων οι Richard Dawkins, Bill Gates, Lary Page, Sergey Brin).

Πράξη, ιδέες και οράματα, λοιπόν. Αυτή τη φορά το TEDxAthens επιστρέφει στην Αθήνα για 2 μέρες με 25 ομιλίες και στόχο πάντα να διευρύνει τους ορίζοντές μας. Το φετινό θέμα είναι το “The Ones Who Do”, δηλαδή «Αυτοί που πράττουν».

«Στη δύσκολη και μεταβατική περίοδο που διανύουμε, γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη να αφήσουμε τη θεωρία, να αναλάβουμε δράση, και να “μιλήσουμε” τελικά με πράξεις. Φέτος το TEDxAthens θα φιλοξενήσει ανθρώπους οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την ανάγκη για δράση και δημιουργία». Ανάμεσα στους ομιλητές, η πρωταθλήτρια motocross Ashley Fiolek, ο Creative Director των δημιουργικών εργαστηρίων της Google, Steve Vranakis, ο Κώστας Βογιατζής, Editor-in-Chief του γνωστού site yatzer.com, o «ψηφιακός προφήτης» της AOL, David Shing και ο επαγγελματίας ορειβάτης Παύλος Τσιαντός. Κάθε ομιλία θα διαρκέσει 18 λεπτά.

Το κυρίως event θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, ενώ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου θα προηγηθεί προθέρμανση στον πολυχώρο The HUB Events, αφιερωμένη στην αξία δημιουργίας εθελοντικών πρωτοβουλιών και κοινοτήτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο TEDxAthens 2012 μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα και να συμπληρώσουν την αίτησή τους.

εμφάνιση σχολίων