VIDEO: Εξωτισμός

1
0
σχόλια
132
λέξεις
VIDEO

Εικόνες από την Παπούα Νέα Γουινέα

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
24 Ιουλίου 2012


Στην Papua New Guinea, οι αρχέγονες φυλές ντύνονται και στολίζονται με λουλούδια. Η λέξη «Παπούα» περιγράφει τα πλούσια, σγουρά μαλλιά των Μελανήσιων κατοίκων. Τα ποτάμια χύνονται στη θάλασσα και μπορείς να τα ακολουθήσεις με το κανό μέσα σε μια φανταστική διαδρομή, περνώντας ανάμεσα από την οργιαστική βλάστηση. Καταλήγοντας στη θάλασσα, κάνεις μια δροσιστική βουτιά και κολυμπάς μαζί με τα δελφίνια.

Η χώρα είναι από τις πλέον ανεξερεύνητες στον κόσμο, τόσο πολιτιστικά όσο και γεωγραφικά. Πιστεύεται ότι στο εσωτερικό της υπάρχουν πολλά άγνωστα είδη χλωρίδας και πανίδας που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Ο Αυστραλός φωτογράφος και κινηματογραφιστής Christian Fletcher απαθανάτισε με την κάμερα του τα εξωτικά τοπία των νησιών και των χωριών, μέσα από ένα ταξίδι που κυλάει σε slow motion κι χάνεται στα πράσινα και γαλάζια χρώματα της φύσης.

εμφάνιση σχολίων