1
2
σχόλια
306
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Πυθία του electro-pop ήχου είναι εδώ, με το ωριμότερο ως τώρα album της. Και με συλλεκτικές εκδοχές του άλμπουμ Ι U NEED

DOC TV
10 Μαΐου 2012
Η Όλγα Κουκλάκη κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο I U NEED και συμπαραγωγό τον Marc Collin των Nouvelle Vague. Η Όλγα στην ουσία, έχει τη μουσική της έδρα στο Παρίσι, όπως και στο προηγούμενο άλμπουμ, αλλά μια συνεργασία με έναν τέτοιου βεληνεκούς παραγωγό δεν παύει να προκαλεί έξτρα ενδιαφέρον.

To album είναι η πολυσυλλεκτικότερη δουλειά της Όλγας Κουκλάκη. Εκτός από την ίδια και τη χαρακτηριστική ερμηνεία της, στο I U NEED υπάρχουν στα φωνητικά
τρεις ιδιαίτερες συμμετοχές: H πρώτη είναι αυτή της κοσμοπολίτισσας τραγουδοποιού Liset Alea, η οποία αν και κουβανικής καταγωγής δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου, τραγουδώντας σε ανάλογα πολλές γλώσσες. Η δεύτερη συμμετοχή είναι του Tim Keegan, του σπουδαίου τραγουδοποιού, ο οποίος έχει δώσει το στίγμα του στις συνεργασίες του με τον Robyn Hitchcock. Τέλος ξεχωρίζουμε το ντουέτο της Όλγας με τη μούσα της γαλλικής μπάντας Nouvelle Vague, την Mélanie Pain, η οποία αφήνει ερμηνευτικό αποτύπωμα στο Sweetheart.

Το I U NEED έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ένα album κλασσικό. Δυνατή τραγουδοποιϊα, κολλητικές pop στιγμές, και την πιο εκλεπτυσμένη παραγωγή που μπορεί να υπάρξει.

Το πρώτο δείγμα από τον κύκλο τραγουδιών που έγραψε για το I U Need ήταν το κομμάτι Crise το οποίο είχε μοιραστεί μαζί μας στο DOC TV DOWNLOADS και μπορείτε να το ακούσετε και να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το DOC TV και η EMI προσφέρουν σε 5 από εσάς, ένα cd-άλμπουμ “I U NEED” και μία συλλεκτική τσάντα σχεδιασμένη από τη γαλλική εταιρία Kulte. Μπορείτε να στείλετε μέιλ στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση που θέλετε να τα λάβετε, μέχρι τις 20.05.2012. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μέιλ στις 21.05. (Ενημέρωση άρθρου: Ο διαγωνισμός έχει κλείσει. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή).
εμφάνιση σχολίων