0
1
σχόλια
213
λέξεις
CULTURE
Τρία μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής μουσικής γιορτάζουν τα 30 χρόνια του SNF
 
DOCTV.GR
11 Μαρτίου 2026

To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συμπληρώνει 30 χρόνια και το SNF Nostos 2026 συνεργάζεται με το Release Athens για να δούμε στην Αθήνα τρείς σημαντικούς headliners της ευρωπαϊκής μουσικής.

Κυριακή, 21 Ιουνίου: Ημέρα έναρξης και highlight της εβδομάδας η συναυλία του Σκοτσέζου David Byrne, που σε συνεργασία με το Release Athens θα σηματοδοτήσει την έναρξη του SNF Nostos 2026. Θα υπάρχουν και supporting acts ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026: Το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχεται τον Γάλλο Jean-Michel Jarre, έναν από τους κορυφαίους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής, για μια βραδιά που συνδυάζει μουσική, τεχνολογία και θέαμα.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου: Οι Gorillaz είναι το εικονικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1998 από τους Damon Albarn και Jamie Hewlett ενώ μόλις κυκλοφόρησαν το νέο άλμπουμ τους The Mountain. Μπορεί το βρετανικό συγκρότημα να είναι θρυλικό αλλά έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 με την εμφάνιση supporting acts.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συνεργάζεται με το Release Athens, με αφορμή τα 30 χρόνια κοινωφελούς δράσης του, φέρνοντας τον πολιτισμό και τη μουσική πιο κοντά σε όλους. Με τη συνεισφορά του ΙΣΝ οι τιμές των εισιτηρίων προσφέρονται 40-50% χαμηλότερα απ’ ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες διοργανώσεις.
 

εμφάνιση σχολίων