0
1
σχόλια
185
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Στον κινηματογράφο Τριανόν αλλά και στο Ινστιτούτο Γκαίτε με ελεύθερη είσοδο
 
DOCTV.GR
13 Μαΐου 2024
Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, από 16 έως 20 Μαΐου. Μια γιορτή του queer σινεμά με διεθνείς παραγωγές, πρεμιέρες, ελληνικές ταινίες και ειδικούς καλεσμένους στην καρδιά της Αθήνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας & Ιντερφοβίας στις 17 Μαΐου.

Συνολικά, 28 ταινίες θα παρουσιαστούν φέτος, πολλές σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της queer σκηνής. Το Norwegian Dream του Leiv Igor Devold αποτελεί την επίσημη ταινία έναρξης του φεστιβάλ ενώ μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει ένα καλωσόρισμα στο φουαγιέ. Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Info: Queer Movie Nights. 16 με 20 Μαΐου. Τιμές εισιτηρίων στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα) 16 - 19 Μαΐου: 5 ευρώ ανά ημέρα (περιλαμβάνει όλες τις προβολές της ημέρας). Η είσοδος στις προβολές του Ινστιτούτου Γκαίτε στις 20 Μαΐου είναι δωρεάν (Goethe-Institut Athen: Ομήρου 14-16, Αθήνα).


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας
2024: Οι Ταινίες του Καλοκαιριού
εμφάνιση σχολίων