0
1
σχόλια
199
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Κακοκαιρία Θεσσαλία: H Αθηνά Λινού για το πόσιμο νερό και την δημόσια Υγεία, και όχι μόνο στις περιοχές που έχουν πληγεί!
 
DOCTV.GR
9 Σεπτεμβρίου 2023
Το νερό στον κάμπο είναι μολυσμένο από το δίκτυο αποχέτευσης, τα χημικά, τα νεκρά ζώα, τα τρωκτικά... Κινδυνεύουμε ακόμα και από τύφο -«οι κίνδυνοι αυτοί θα προκύψουν από την καταστροφή του δικτύου υδροδότησης της χώρας» λέει.

Η κ. Λινού ζητάει επίσης από την κυβέρνηση να μην έρχονται καθόλου οι πολίτες σε #επαφή με το νερό και η κυβέρνηση να μοιράζει αδιάβροχα και γυαλιά σε κατοίκους, εθελοντές και όσους επιχειρούν στην περιοχή!!!

«Κρούω, τον κώδωνα του κινδύνου και για επιπλέον άμεσους και μεσοπρόθεσμους κινδύνους που θα απειλήσουν την υγεία όλων μας.

Οι κίνδυνοι αυτοί θα προκύψουν από την καταστροφή του δικτύου υδροδότησης στους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, τη διαρροή χημικών ουσιών, τις χιλιάδες νεκρών ζώων, ακόμα και τρωκτικών, και την επακόλουθη ρύπανση ακόμα και του #υδροφόρου ορίζοντα.

Στις πλημμυρισμένες περιοχές παρατηρείται αύξηση των #κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, πνευμονολογικών και δερματικών λοιμώξεων και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και νόσων που μεταδίδονται με τα κουνούπια, όπως ο ιός του Δυτικού Νείλου, κρούσματα του οποίου έχουν καταγραφεί στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Η ευθύνη της κυβέρνησης για τον επερχόμενο κίνδυνο στη δημόσια υγεία είναι τεράστια. Άραγε την κατανοούν οι υπεύθυνοι;..»
εμφάνιση σχολίων