0
1
σχόλια
287
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ένα τριήμερο event ηλεκτρονικής μουσικής στο Λιβυκό Πέλαγος, από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουλίου
 
DOCTV.GR
13 Ιουλίου 2023
Μέσα σε κάθε άνθρωπο κρύβεται ένα τοπίο, σε αυτό το τοπίο κρύβεται ο άνθρωπος. Ο τόπος είναι ο άγιος κρητικός Νότος. Στο Λιβυκό το πέλαγος, ένα νέο μουσικό φεστιβάλ ενώνει ηχοτοπία και ηχοκύματα και στήνει το δικό του τοτέμ.

Οι μουσικόφιλοι που ταξιδεύουν στην Κρήτη ας βάλουν πινέζα στο χάρτη για pit stop, το πιθανότερο είναι ότι θα ξεμείνουν εκεί. Τρεις ημέρες, ένα επιλεκτικό line-up κι ένα από τα ωραιότερο καλοκαιρινά  club spot.

Το Totem προωθεί την διαφορετικότητα σε όλους τους τομείς, με ένα curation που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών ήχων, από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουλίου, στο υπαίθριο Fortuna Club, με φόντο το Λιβυκό Πέλαγος. Λένε οι curators: «Όπως μια στήλη τοτέμ, που αποτελείται από διαφορετικά αντικείμενα, αντιπροσωπευτικά διαφορετικών θεοτήτων, έτσι και το φεστιβάλ έχει σκοπό να φέρει διαφορετικά και αντισυμβατικά πρόσωπα της ηλεκτρονικής σκηνής κάτω από μία στέγη, για να μοιραστούν πρωτοποριακούς ήχους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία». Curation: dazed by sounds, artwork, support: Kazani rave.

1η μέρα - Παρασκευή 21.07:
Aiora (Athens) - DJ set
Odile Nyx (Athens)- Live + DJ set
Ψυχοτέκ (Athens)- Live
Maria Politi (Athens) - DJ set
Anatolian Weapons - DJ set

2η μέρα - Σάββατο 22.07:
Soraya (Chania) - DJ set
Local Suicide (Berlin) - DJ set
Curses (Berlin) - DJ set
Fragedis (Athens) - DJ set

3η - Κυριακή 23.07: Οι πόρτες θα ανοίξουν από νωρίς και το φεστιβάλ θα έχει χαρακτήρα επιμύθιου, με ανοικτή πρόσκληση στα decks για τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες και ελεύθερη είσοδο.


Totem: Fortuna Club, 21 - 23 Ιουλίου, Tickets: 1η μέρα: 15€, 2η μέρα: 25€, 3η μέρα: Ελεύθερη είσοδος, Τριήμερο pass: 35€


Διαβάστε επίσης:
10 επιλεγμένες συναυλίες από το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών
8 συναυλίες για τον Ιούλιο 
13ο Athens Open Air Film Festival
εμφάνιση σχολίων