0
1
σχόλια
274
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
27 Ιουνίου 2023
Ο πρωθυπουργός επέλεξε μια βουλευτή της Ν.Δ. με εκπεφρασμένες σκοταδιστικές απόψεις, την ώρα που στα ακροδεξιά του κοινοβουλίου θα βρίσκεται ένα συρφετός οπαδών της απαγόρευσης των αμβλώσεων.

Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει από τη… σέντρα οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο του υπουργικό συμβούλιο, το οποίο, ούτως ή άλλως, θα ελέγχεται από ένα κοινοβούλιο στο οποίο έχουν εκλεγεί βαθιά συντηρητικά άτομα με οπισθοδρομικές απόψεις.

Ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στην κυβέρνηση είναι η βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από το 2019 όταν είχε εκφράσει ανοιχτά απόψεις της για τη θεωρία του αγέννητου παιδιού.

Τότε είχε αναρτήσει στο Twitter δημοσίευμα της συντηρητικής εκκλησιαστικής ιστοσελίδας romfea.gr σχετικά με την καθιέρωση από την Ιερά Σύνοδο της «Ημέρας Αγέννητου Παιδιού».

Η βουλευτής της Ν.Δ. είχε διατυπώσει απόψεις που απομακρύνονται αρκετά από την αυτοδιάθεση του γυναικείου σώματος μιλώντας για το αγέννητο παιδί ως «άνθρωπο, εικόνα Θεού εξ άκρας συλλήψεως».

«Η προστασία του αγέννητου παιδιού, συνιστά κορυφαίο ζήτημα ηθικής και αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα στην αντιμετώπιση του δημογραφικού. Διότι ''το αγέννητο παιδί είναι άνθρωπος, εικόνα Θεού, εξ άκρας συλλήψεως''» είχε γράψει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω θεωρία υποστηρίζει ότι η ζωή του βρέφους ξεκινά με τη σύλληψή του και αμφισβητεί ευθέως το δικαίωμα στην άμβλωση.

Οι απόψεις που διατύπωσε η κ. Αλεξοπούλου είναι βούτυρο στο ψωμί ακροδεξιών όπως τα μέλη του κόμματος «Νίκη» που έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά των αμβλώσεων και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος. Καλά αρχίσαμε...

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο efsyn
εμφάνιση σχολίων