0
1
σχόλια
170
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, στο GNOTV από τις 19 Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023
 
DOCTV.GR
17 Μαΐου 2023
Η παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, το μιούζικαλ Φτηνά τσιγάρα των Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και Ρένου Χαραλαμπίδη, έρχεται στις οθόνες μέσω της GNO TV μετά από σαράντα επτά sold out παραστάσεις. Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, το μιούζικαλ θα είναι διαθέσιμο μέσω του GNOTV από τις 19 Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.  

Η πασίγνωστη ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη Φτηνά τσιγάρα, μια ταινία-ωδή στην καλοκαιρινή, άδεια Αθήνα, μετατράπηκε σε μιούζικαλ σε μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, λιμπρέτο του Πέτρου Βουνισέα και σκηνοθεσία, κινησιολογία και σκηνικό του Κωνσταντίνου Ρήγου, γεμίζοντας την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ φθαρμένες τηλεκάρτες, γόπες, τυχαίες συναντήσεις, φιλιά που δεν βρήκαν τον δρόμο τους και τραγούδια για ανεκπλήρωτους έρωτες και συλλέκτες στιγμών.  

 H GNO TV, αποτελεί έναν νέο άξονα προγραμματισμού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Εισιτήρια των 5 ευρώ προπωλούνται στην ticketservices & στα Ταμεία της ΕΛΣ.


Διαβάστε επίσης:
ΔΩΡΕΑΝ: Jazzie B & Norman Jay στο Generations Fest
Athens City Fest: 7 εκδηλώσεις για την εβδομάδα, με ελεύθερη είσοδο
εμφάνιση σχολίων