0
1
σχόλια
192
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Από την Κλεμάνς Ζαβιτσάνου
 
DOCTV.GR
17 Μαρτίου 2023
Όταν τελεσιδίκησε στην Σκομπία η υπόθεση με τον βιασμό που είχε καταγγείλει η 24χρονη Γ. Μπίκα ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2021 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης από γόνο γνωστής και ισχυρής οικογένειας και τέθηκε οριστικά στο αρχείο με διάταξή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

Με είχε εντυπωσιάσει μια πληθώρα εχθρικών προς το πρόσωπο της κοπέλας αντιδράσεων και σχολίων, ειδικά από γυναίκες. (εσωτερικευμένος μισογυνισμός λέγεται το φαινόμενο…). Το μοτίβο σταθερό ότι μύρισε λεφτά και έστησε την υπόθεση για να τους τα φάει.

Η κοπέλα προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το οποίο και έκανε δεκτή την προσφυγή της σε πρώτο στάδιο. Με αυτή την απόφαση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εισηγείται είτε τη δυνατότητα φιλικού διακανονισμού, είτε την εκδίκαση ενώπιον ακροατηρίου.

Ο δικηγόρος της κοπέλας δήλωσε πως «η Γεωργία Μπίκα δεν πρόκειται να δεχθεί τον διακανονισμό, διότι επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση σε δημόσια συνεδρίαση», όπως επίσης και ότι «από τις 78.000 προσφυγές, μόνο το 8% αυτών γίνεται δεκτό. Μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του, όχι μόνο για τα στοιχεία που περιείχε η προσφυγή αλλά και για την αστοχία και τις παραλείψεις των ελληνικών αρχών.»

-Κλεμάνς Ζαβιτσάνου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOCTV.GR (@doctv.gr)

εμφάνιση σχολίων