1
1
σχόλια
180
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, εξηγεί με ανάρτησή του τι μπορεί να προκαλέσει η παρέμβαση Μητσοτάκη στον Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη
 
DOCTV.GR
6 Μαρτίου 2023
Εδώ υπάρχει ένα σοβαρό θεσμικό ζήτημα: ο πρωθυπουργός δεν αρκείται σε μια παραίνεση, αλλά υποδεικνύει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και το πως θα κάνει τη δουλειά του, δηλαδή να μην περιμένει το πόρισμα της επιτροπής πραγματογνωμόνων, αλλά να προχωρήσει! Που ακούστηκε η εκτελεστική εξουσία να δίνει εντολές στην δικαστική!

Προσέξτε τώρα τι σημαίνει αυτό: να κάνουν οι εισαγγελείς τα δικά τους ΧΩΡΙΣ τους πραγματογνώμονες, να ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ δηλαδή, να ασκήσουν ποινικές διώξεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΑ, μετά να βγει το πόρισμα, να λέει ΑΛΛΑ από τις εκτιμήσεις των εισαγγελέων και τελικά άλλοι να φτάσουν ως κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και να φέρουν τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων που θα λένε άλλα πράγματα και να αθωώνονται.

Αυτά μπορεί να προκαλέσει η παρέμβαση Μητσοτάκη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ήρθε η ώρα για δυναμική απάντηση της Δικαιοσύνης. Οι πολίτες δεν ανέχονται αυτό το θέαμα και δεν δέχονται η Δικαιοσύνη να έχει μετατραπεί σε υφυπουργείο.

 


  Διαβάστε επίσης: «Αλλιώς και αλλού κρίνονται αυτά»
εμφάνιση σχολίων