0
1
σχόλια
219
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
23 Νοεμβρίου 2022
Στην συνταξιούχο Ιωάννα Κολοβού έριξε τις ευθύνες για την βίαιη έξωσή της ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει βελτιώσει το νομοθετικό πλαίσιο ώστε οι πολίτες να μην κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη τους κατοικία. Αλλά η Ιωάννα Κολοβού δεν αξιοποίησε τις δυνατότητες, σχολίασε, επικαλούμενος απάντηση της Εθνικής Τράπεζας στον Χρήστο Σταϊκούρα.

«Σε απάντηση της ΕτΕ σε ερώτηση του υπουργού Οικονομικών προκύπτει ότι σε κανένα στάδιο της υπόθεσης δεν αξιοποιήθηκαν μια σειρά επιλογές που υπάρχουν για να μην φτάσουμε σ' αυτή την εξέλιξη» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Άφησε επίσης υπόνοιες σχετικά με το ποιο είναι το πραγματικό ποσό που χρωστάει. «Δεν ξέρουμε τα πραγματικά οικονομικά μεγέθη, λόγω του τραπεζικού απορρήτου. Δυστυχώς δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί ότι χάθηκε το σπίτι για 10.000 ευρώ».

Τέλος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση: «Η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα είναι τεραστίων διαστάσεων. Πλειστηριασμοί γινόντουσαν και την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ. Με δική τους πρωτοβουλία δόθηκε δυνατότητα στα funds να παίρνουν τα δάνεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισε. Και σήμερα οι πλειστηριασμοί που γίνονται αξιοποιούνται από την αντιπολίτευση γι αυτού του είδους την κριτική».

Την ίδια ώρα, τα ελληνικά social media εκδηλώνουν την αντίθετη άποψη με αυτή του Μαξίμου σχολιάζοντας τα δάνεια της ΝΔ, του πρωθυπουργού αλλά και το σκάνδαλο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Πάτση με τα κόκκινα δάνεια.


Διαβάστε επίσης: «Από τον Πάτση ήρθατε;»
εμφάνιση σχολίων