0
1
σχόλια
175
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Η κατάθεση τη 12χρονης και το ρεπορτάζ του Mega
 
DOCTV.GR
18 Οκτωβρίου 2022
Ενώ οι δηλώσεις για επώνυμους δεν έχουν απάντηση μέχρι στιγμής στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό οι καταθέσεις του 12χρονου παιδιού στην παιδοψυχολόγο δεν θα έπρεπε να δημιουργούν σοκ αλλά μαζική κοινωνική κατάθλιψη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει, ο 53χρονος το πήγαινε σε οίκο ανοχής κάθε εβδομάδα αλλά υπάρχει και αναφορά που έκανε για αστυνομικό ο οποίος ήταν φίλος του παιδοβιαστή. Όταν η 12χρονη ρωτήθηκε από την ψυχολόγο για τον αν είχε καταλάβει κάποιος τον ρόλο του παιδοβιαστή απάντησε πως από την πλευρά της οικογένειάς της δεν είχε αποκαλυφθεί αλλά «τον είχε ρωτήσει ένας φίλος του αστυνομικός, τι κάνεις με αυτή την μικρή;».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega, ο παιδοβιαστής Ο μαστροπός (που είχε αναρτήσει φωτογραφίες αγκαλιά με αστυνομικούς στα κοινωνικά δίκτυα) ενημερώθηκε από αστυνομικούς για την καταγγελία της οικογένειας και την έρευνα που θα ακολουθούσε και εκείνος εκμεταλλεύτηκε την πληροφορία προκειμένου να απειλήσει την οικογένεια του παιδιού, να της προσφέρει χρήματα ή να καλύψει άλλες πληροφορίες και αποδείξεις.
εμφάνιση σχολίων