0
1
σχόλια
168
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
…των θυμάτων και μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη
 
PRESS
19 Ιουλίου 2022
Νέα επίθεση σε βάρος των μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη εξαπολύει ο Αλέξης Κούγιας, δίνοντας μάλιστα ακόμη και προσωπικές τους φωτογραφίες από τα social media, σε μια πρωτοφανή ενέργεια χυδαίου διασυρμού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του καταδικασμένου για δύο βιασμούς ανηλίκων σκηνοθέτη κάνει λόγο για «αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», ισχυριζόμενος παράλληλα πως παραπλάνησαν «επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες».

«Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από δημόσια instagram των τριών δήθεν βιασθέντων και ενός μάρτυρος» υποστηρίζει μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας. Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακοίνωσή του έδωσε τα αρχικά του Ν.Σ., του Σ.Χ. και το μικρό του Αλί, ωστόσο στις φωτογραφίες που έστειλε στα ΜΜΕ έσπευσε να επισυνάψει τα πλήρη ονόματά τους.

Παράλληλα, στοχοποιεί εκ νέου τη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζά.

Το βασικό ερώτημα μετά την πρωτοφανή αυτή τακτική είναι η αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και των θεσμικών φορέων ώστε να σταματήσει η χυδαιότητα και να προστατευθούν τα θύματα που βιάζονται για άλλη μια φορά.

Via tvxs
εμφάνιση σχολίων