0
1
σχόλια
173
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 
DOCTV.GR
12 Μαΐου 2022

Ζαλάδα έπιασε μια Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία παραθερίζει στην Μύκονο με την κόρη της, όταν είδε τον λογαριασμό σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Η γυναίκα κλήθηκε να πληρώσει 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μία μερίδα καβουροπόδαρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της πήγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού μαζί με την κόρη της και πλήρωσαν 520 ευρώ ενώ στην τιμή ήταν προκαθορισμένο το φιλοδώρημα στα 78 ευρώ.

Παραπονέθηκε σε τουριστική πράκτορα, που ήταν υπεύθυνη για τη διαμονή της: «Ενώ ξέραμε ότι ο λογαριασμός δεν θα υπερέβαινε τα 200 ευρώ, ξαφνικά μας ζητάνε να πληρώσουμε 600 ευρώ! Μάλιστα έβαλαν τρεις άντρες μπροστά μας όταν αρνήθηκα να πληρώσω γιατί αυτά που μας ζητούσαν ήταν εξωφρενικά. Το μοναδικό επιπλέον έξοδο ήταν ότι είχαμε καθίσει τρεις ώρες σε δυο ξαπλώστρες του καταστήματος. Φεύγοντας οι ντόπιοι μου είπαν ότι πελάτες ειδοποιούν συνεχώς την αστυνομία για παρόμοια περιστατικά που αφορούν το συγκεκριμένο μαγαζί, όμως ποτέ δεν γίνεται τίποτα» δήλωσε η Αμερικανίδα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η Αμερικανίδα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου κατά των υπευθύνων του εστιατορίου.

εμφάνιση σχολίων