0
1
σχόλια
258
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Επιτέλους, το φεστιβάλ ενισχύεται με ειδικό Kύκλο Electronica. Φέτος στο Ηρώδειο αλλά και στο Πειραιώς 260, θα πάμε χορεύοντας και ρεμβάζοντας
 
ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΡΑΛΗ
29 Μαρτίου 2022
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παρουσίασε το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν. Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως οι συναυλίες είναι «πριμοδοτημένες» και αυτό παρηγορεί τους μουσικόφιλους μετά από τα συνεχόμενα lockdown. Μάλιστα υπάρχει ειδικός Kύκλος Electronica.

Έτσι το φεστιβάλ ανοίγει φέτος στην Πειραιώς 260 με ένα προφεστιβαλικό διήμερο, που δεν είναι άλλο από την μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής, το ADD fest. Το ADD 2022 (27/05 - 28/05/2022), μετά από δύο ακυρώσεις λόγω πανδημίας, επανέρχεται μ΄ένα εκτεταμένο lineup και με 40 ανερχόμενους και καταξιωμένους διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της electronic: house, techno, freestyle, experimental, nu-jazz, όπως: Anetha, Apollonia, Ben Klock, Egyptian Lover, Hector Oaks, Pantha du Prince Live A/V, Planetary Assault Systems Live, Rebekah, Rhadoo, Tiga | Wallis και άλλους.

Τον Ιούλιο θα μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε στο Ηρώδειο τους Autechre (05/07.2022), τον techno-head Jeff Mills (12/07/2022) με το αυτοσχεδιαστικό project Tomorrow Comes the Harvest που είδαμε πρόσφατα και σε online συναυλία στην Δήλο σε παραγωγή της Στέγης και, έπειτα από έξι χρόνια αποχής, τους Moderat (16/07/2022), που ξαναέρχονται στην Αθήνα με το νέο άλμπουμ More D4ta.

Το Ηρώδειο βέβαια δεν είναι ο ιδανικός χώρος για τα πιο dance project των Jeff Mills και των Moderat κι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα στην προσέλευση και τελικά τα εισιτήρια του φεστιβάλ, το οποίο δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο είδος, αλλά στηρίζουμε.


Δείτε επίσης:
Online: O Jeff Mills στην Δήλο
Borderline Fest: 3 ημέρες σε 4 σημεία της Αθήνα

 
εμφάνιση σχολίων