0
1
σχόλια
136
λέξεις
ΖΗΝ
DOCTV.GR
24 Φεβρουαρίου 2022
ΥΛΙΚΑ:
1 συσκευασία καταΐφι, 500γρ.
200 γρ. βούτυρο λιωμένο
200 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
1 αβγό μεγάλο
3 κ. σούπας τυρί κρέμα
3 κ. σούπας φιστίκια Αιγίνης
100 ml. σιρόπι αγαύης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για το καταΐφι
Βγάζουμε το καταΐφι από το ψυγείο και το αφήνουμε να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.

Για τα ρολάκια
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβγό με την μοτσαρέλα και τι τυρί κρέμα. Ξαίνουμε το καταΐφι και το μοιράζουμε σε 8 – 10 μέρη. Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι 2 κ. σούπας γέμιση και το τυλίγουμε σε ρολό κλείνοντας τις άκρες. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τα ρολά. Ψήνουμε για 35 – 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Ζεσταίνουμε το σιρόπι αγαύης. Πασπαλίζουμε τα ρολά με φιστίκια Αιγίνης και σιρόπι αγαύης.


Διαβάστε επίσης:
ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκό ψυγείου της ακαμάτρας!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Πορτοκαλόπιτα σε 2 εκδοχές
4 εύκολες συνταγές με μπανάνα

 
εμφάνιση σχολίων