0
1
σχόλια
193
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
14 αριστουργηματικές αντιπολεμικές ταινίες στο φεστιβάλ του Studio New Star Art Cinema
 
Χ. ΛΑΚΤΑΡΙΔΗΣ
23 Νοεμβρίου 2021
Για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου 14 αριστουργηματικές αντιπολεμικές ταινίες της ΕΣΣΔ και της Ρωσίας.

Στo πλαίσιo του αντιπολεμικού φεστιβάλ θα προβληθούν κλασικές και σύγχρονες Σοβιετικές και Ρώσικες ταινίες ψηφιακά αποκαταστημένες σε 4Κ και DCP από το ΜΟΣΦΙΛΜ Στούντιο, ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κινηματογραφικά στούντιο στη Ρωσική Ομοσπονδία και την Ευρώπη. Η παραγωγή του περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις ευρύτερα αναγνωρισμένες ταινίες της Σοβιετικής εποχής, όπως έργα των Αντρέι Ταρκόφσκι και Σεργκέι Αϊζενστάιν.

Η κινηματογραφική στήλη του DOCTV.GR, σας προτείνει να μην χάσετε, τα αριστουργηματικά Έλα να δεις 1985) του Ελεμ Κλίμοφ (30/11), Τα παιδικά χρόνια του Ιβάν (1962) του Αντρέι Ταρκόφσκι (01/12) και το Οταν Περνούν οι Γερανοί (1957) του Μιχαήλ Καλατόζοφ (02/12). Όλες οι ταινίες έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.


Info: Φεστιβάλ «75 χρόνια της μεγάλης νίκης. Ποτέ ξανά φασισμός». Από 26 Νοεμβρίου - 07 Δεκεμβρίου. Studio new star art cinema, Πλατεία Αμερικής. Γενική είσοδος για κάθε ταινία: 5€ Ειδική προσφορά: κάρτα διαρκείας για όλες τις ταινίες μόνο 25€. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Φωτό: Τα παιδικά χρόνια του Ιβάν (1962) του Αντρέι Ταρκόφσκι


 
εμφάνιση σχολίων