8
1
σχόλια
2245
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Το Ταξίδι. Τσαρλατάνος. Το Βιβλίο της Εικόνας. Eternals. 200 Μέτρα. Ερμιτάζ - Η Δύναμη της Τέχνης. Συνέβη στο Σόχο. Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το' Σκασε. Από τον κινηματογραφικό μας συντάκτη Χ. Λακταρίδη
[email protected] | ΦΩΤΟ: ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΟΧΟ
4 Νοεμβρίου 2021
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Μετά από μια αγωνιώδη νυχτερινή κλήση από τον μικρό γιο της, μια χωρισμένη μητέρα, ταξιδεύει μέχρι τη μικρή βορινή πόλη της Σουηδίας που ζει ο πρώην της με τα παιδιά τους, με σκοπό να τα πείσει να φύγουν μαζί της και να 'κρυφτούν' στην Τενερίφη των Κανάριων Νήσων, στην ανωνυμία ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Θα τα πάει καλά με το μικρό αγόρι, όμως η αποξένωση από την έφηβη κόρη της, θα δημιουργήσει σε όλους μια σειρά προβλημάτων, την ίδια στιγμή που είναι ζήτημα χρόνου, το πότε η τοπική αστυνομία, μέσω της interpol, θα βρεθεί στα ίχνη τους.

Πρόκειται για την καινούργια, δεύτερη ταινία της Αμάντα Κέρνελ που μας είχε εντυπωσιάσει με το, 'Η Καταγωγή των Σάμι' (2016). Είναι και πάλι βραδυφλεγής και ατμοσφαιρική, καθώς εξετάζει μέσα από μια υποτυπώδη πλοκή, διάφορα γυναικεία ζητήματα, όπως τη μητρότητα και τον ενδοοικογενειακό πόλεμο ενός ζευγαριού σε διάσταση, με θύματα τα παιδιά, ακόμη και σε υποτιθέμενα 'προοδευτικές' κοινωνίες, όπως θεωρούνται αυτές των Σκανδιναβικών χωρών, τις οποίες απομυθοποιούν συστηματικά οι σύγχρονοι σκηνοθέτες, όπως ο Ρόι Άντερσον και ο Ρούμπεν Όστλουντ. Κάποιες λεπτομέρειες δεν πείθουν απόλυτα, όμως το ολοκληρωμένο πορτρέτο της ηρωίδας όπως σκιαγραφείται από την Κέρνελ μας πείθει απόλυτα και η καταπληκτική ερμηνεία της Ανε Νταλ Τορπ, είναι από τις καλύτερες μιας σεζόν με πολλές δυνατές ερμηνείες από γυναίκες ηθοποιούς. 

Info: Το Ταξιδι (Charter). Δραματική. Σουηδία, Νορβηγία, Δανία 2020. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Αμάντα Κέρνελ. Παίζουν: Ανε Νταλ Τορπ, Σβέριρ Γκούντασον, Εβα Μελάντερ, Τρόι Λούντκβιστ, Τιντίν Πόγκατς Σάρι. Διανομή: Rosebud 21. 


ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ: Κινηματογραφική βιογραφία του Γιαν Μικόλασεκ, ενός Τσέχου βοτανοθεραπευτή του 20ού αιώνα, η μεγάλη επιτυχία του οποίου έκρυβε έναν πολυσχιδή χαρακτήρα, τόσο φιλόδοξο, όσο και γενναιόδωρο, που δεν έβαζε κανέναν και τίποτα πάνω από την 'ανάγκη' του να θεραπεύει. Ο Μικόλασεκ κερδίζει φήμη και περιουσία κουράροντας διασημότητες κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου, της Ναζιστικής και Κομμουνιστικής εποχής, με την εκπληκτική ικανότητά του να κάνει διαγνώσεις με έναν ακριβέστατο αλλά εμπειρικό τρόπο. Το πάθος του να θεραπεύει προέρχεται από την ίδια πηγή της ανάγκης του για πόθο, σκληρότητα, σαδισμό και ανικανότητα για αγάπη, που μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει – κι αυτός είναι ο βοηθός του, ο Φράντισεκ. Όταν, πεθαίνει ο Πρόεδρος της χώρας που είχε διατελέσει ασθενής του και τον προστάτευε, τα μυστικά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και να τον εκθέσουν σε θανάσιμο κίνδυνο, ο Γιαν τίθεται σε οριακή δοκιμασία με τα διλήμματά του από την μια, και τη μοναδική αγάπη της ζωής του από την άλλη.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες της άνισης φιλμογραφίας της Ανιέσκα Χόλαντ (Ο Κύριος Τζόουνς, Καταραμένη Σχέση), που αν και έχει μια σχετικά ακαδημαϊκή δομή (ο Μικόλασεκ συλλαμβάνεται από τις αρχές του καθεστώτος και μέσα από την ανάκρισή του και τις αναπολήσεις του, ξεδιπλώνονται κινηματογραφικά τα γεγονότα, από την παιδική του ηλικία μέχρι εκείνη τη στιγμή), καταφέρνει να σκιαγραφήσει λεπτομερώς και με ιδιαίτερη ακρίβεια, έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ολοκληρωμένο χαρακτήρα, ο οποίος ισορροπεί ριψοκίνδυνα, στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στο απόλυτο φως και το απόλυτο σκοτάδι (εκπληκτικός ο Ιβαν Τρόγιαν στον κεντρικό ρόλο, αλλά και ο Γιουράζ Λοζ ως Φράντισεκ).

Καταπληκτική και η ανασύσταση της εποχής, ο σχεδιασμός της παραγωγής και όλα τα επιμέρους, καλλιτεχνικά ή απλώς τεχνικά στοιχεία. Δεν ήταν τυχαίο το ότι βρέθηκε ανάμεσα στις 5 ταινίες υποψήφιες για το Διεθνές (Ξενόγλωσσο), Οσκαρ.

Info: Τσαρλατάνος (Šarlatán/Charlatan). Δραματική Βιογραφία Εποχής. Τσεχία, Ιρλανδία, Σλοβακία, Πολωνία 2020. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Ανιέσκα Χόλαντ. Παίζουν: Ιβαν Τρόγιαν, Γιόζεφ Τρόγιαν, Γιουράζ Λοζ. Διανομή: Filmtrade.


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ: Τίποτα, παρά μόνο σιωπή. Τίποτα, παρά μόνο ένα επαναστατικό τραγούδι. Μια ιστορία σε πέντε κεφάλαια, όσα και τα δάχτυλα του χεριού. Το 2018, 4 χρόνια μετά το 'Αποχαιρετισμός στη Γλώσσα', ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ επιστρέφει με άλλο ένα κινηματογραφικό δοκίμιο που μιλάει για τα πάντα. Από τον ίδιο τον κινηματογράφο, μέχρι την υποκρισία της Ευρώπης απέναντι στην Μέση Ανατολή και την αποτυχία του σινεμά να αποτυπώσει την πραγματικότητα της αποικιοκρατίας και τον ανθρώπινο πόνο, λειτουργώντας σαν όπλο προπαγάνδας των ισχυρών.

Φιλμικά αποσπάσματα, αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ, τσιτάτα και φιλοσοφικές υπογραμμίσεις, συνθέτουν άλλη μια ιδιόμορφη δημιουργία που μοιάζει να θέλει να αποτελέσει και κύκνειο άσμα και καλλιτεχνική παρακαταθήκη, ενός από τους μεγαλύτερους - και σε ηλικία - σκηνοθέτες και αναμορφωτές του σύγχρονου κινηματογράφου των τελευταίων 50 χρόνων.  

Info: Το Βιβλίο της Εικόνας (Le Livre d' Image/The Image Book). Ντοκιμαντέρ. Ελβετία, Γαλλία 2018. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Ζαν-Λικ Γκοντάρ. Διανομή: Weird Wave.


ETERNALS: Η ταινία των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας 'Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη'. Μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants. Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα γνωστών ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και σοφής Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο για εμάς που δεν είδαμε την ταινία για να την αξιολογήσουμε, είναι η σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Κλόε Ζάο (Καλπάζοντας με το Όνειρο, Nomadland), και το κατά πόσο έχει διαφοροποιηθεί από την φόρμουλα των ταινιών της εν λόγω εταιρείας.

Info: Eternals. Φαντασίας. ΗΠΑ 2020. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Κλόε Ζάο. Παίζουν: Σάλμα Χάγιεκ, Αντζελίνα Τζολί, Κιτ Χάρινγτον, Μπάρι Κίγκαν, Ρίτσαρντ Μάντεν, Τζέμα Τσαν, Κουμάιλ Ναντζιανι, Λόρεν Ρίντλοφ. Διανομή: Feelgood Entertainment.


200 ΜΕΤΡΑ: Σε πόση ώρα διανύονται 200 μέτρα στην Παλαιστίνη;

Το τείχος της Δυτικής Όχθης έχει χωρίσει τον Μουσταφά από την οικογένειά του. Όταν μαθαίνει ότι ο γιος του είχε ένα ατύχημα στην απέναντι ισραηλινή πλευρά και βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο Μουσταφά θέλει να βρεθεί στο πλευρό του, όμως, εδώ και κάποιες μέρες στο σημείο ελέγχου, μια γραφειοκρατική λεπτομέρεια που έχει να κάνει με το άνομο παρελθόν του, του στερεί το δικαίωμα εισόδου. Αναγκάζεται να απευθυνθεί σε διακινητές που περνούν ανθρώπους στην άλλη πλευρά παράνομα έναντι αμοιβής, και βρίσκεται μπλεγμένος σε μια περιπέτεια που οδηγεί τον ίδιο και τους συνεπιβάτες του οχήματος του διακινητή, στη δίνη του καθημερινού παραλόγου της διχοτομημένης χώρας.

Η βραβευμένη με τον Χρυσό Αλέξανδρο στο τμήμα 'Γνωρίστε τους Γείτονες' στο περασμένο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. ταινία του Αμιν Ναϊφέ, ξεκινάει σαν κοινωνικό δράμα για να εξελιχθεί σε μια ταινία δρόμου, που ακολουθεί τη μικρή Οδύσσεια που χρειάζεται να βιώσει ένας άνθρωπος από την Παλαιστίνη, όταν αναγκάζεται να περάσει χωρίς χαρτιά στην απέναντι, ισραηλινή μεριά, και σε απόσταση μόλις 200 μέτρων. Ακόμη και χαρτιά όμως να διαθέτει κάποιος, η διαδικασία περάσματος είναι επίπονη και χρειάζεται να ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα για να φτάσει στην δουλειά του, στην ώρα του. Όταν ο ήρωας μπει στο αυτοκίνητο του διακινητή, μαζί με έναν άλλο νεαρό άνδρα, έναν δεύτερο νεαρό Παλαιστίνιο φοιτητή με την Γερμανίδα φίλη του και μερικούς άλλους άγνωστους άντρες, δεν μπορεί καν να φανταστεί τι τον περιμένει.

Η αποτύπωση του ταξιδιού από τον σκηνοθέτη, με όλα τα μικρά επεισόδια που συμβαίνουν κατά τη διάρκειά του, δίνει όχι μονάχα μια αυθεντική εικόνα στο επιχείρημα, αλλά μεταφέρει τον θεατή στην καρδιά των ζητημάτων, αποτυπώνοντας τις προκαταλήψεις και τους φόβους και των δύο πλευρών, τα ζητήματα που προκύπτουν λόγω του εποικισμού και του κρατικού απαρτχάιντ και το παράλογο της όλης υπόθεσης, με τρόπο μοναδικό.

Πρωταγωνιστεί ο γνωστός μας από μια σειρά σημαντικών ταινιών από την περιοχή ( Παράδεισος Τώρα, Η Λεμονιά, Dancing Arabs, The Idol, Ο Παράδεισος έπεσε στη Γη), αλλά και από το παγκόσμιο σινεμά και την τηλεόραση (Body of Lies, Ο Χρόνος που Απομένει, Homeland), Αλί Σουλιμάν.

Info: 200 Μέτρα (200 Meters). Δραματική Περιπέτεια. Παλαιστίνη, Ιορδανία, Κατάρ, Ιταλία, Σουηδία 2020. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Αμιν Ναϊφέ. Παίζουν: Αλί Σουλιμάν, Ανα Ούντερμπεργκ, Μοτάζ Μαλές. Διανομή: Cinobo.


ΕΡΜΙΤΑΖ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: 168 χρόνια λειτουργίας. 3 εκατομμύρια έργα τέχνης σε πάνω από 66 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. 4,2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Καλώς ήλθατε σε ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα μουσεία του κόσμου, το 'Ερμιτάζ', τα πρώην χειμερινά ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης, και σε ένα απαράμιλλο κινηματογραφικό ταξίδι στη τέχνη, τη λογοτεχνία, τη μουσική και την ποίηση. Ιταλικό ντοκιμαντέρ με ξεναγό τον αγαπημένο Τόνι Σερβίλο (Η Τέλεια Ομορφιά).

Info: Ερμιτάζ - Η Δύναμη της Τέχνης (Ermitage. El Potere dell' Arte/Hermitage: The Power of Art). Ντοκιμαντέρ. Ιταλία 2019. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Μισέλε Μάλι. Με τον Τόνι Σερβίλο. Διανομή: Rosebud 21.


ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΟΧΟ: Μια νεαρή φοιτήτρια μόδας καταφθάνει στο Λονδίνο για να ξεκινήσει σπουδές και καριέρα στην πόλη. Σύντομα, η εμμονή της με το δοξασμένο παρελθόν του θρυλικού swinging London της δεκαετίας του '60, την ωθεί σε σκοτεινά μονοπάτια και σε έναν κόσμο εκτυφλωτικού ονείρου και κλειστοφοβικού εφιάλτη.

Καθώς απογοητεύεται πολύ γρήγορα από την ανταγωνιστική της συγκάτοικο στη φοιτητική εστία και καθώς τα ολονύχτια πάρτι των συμφοιτητών της, ταράζουν την ηρεμία της, θα αναζητήσει κατοικία σε μια άλλη γειτονιά του Λονδίνου. Όταν τελικά βρίσκει ένα δωμάτιο προς ενοικίαση στην σοφίτα ενός παλιού σπιτιού που ανήκει σε μια ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, γλιστρά άθελά της σε ένα εφιαλτικό ταξίδι στο χρόνο. Θα βρεθεί στην δεκαετία του 60 και θα μετατραπεί σε ένα σκοτεινό είδωλο της φιλόδοξης τραγουδίστριας, χορεύτριας και ηθοποιού, της Σάντι, η οποία εμφανίζεται στο Café De Paris.

Η νεαρή κοπέλα θα γίνει σκοτεινός αντίλαλος της ζωής της σαγηνευτικής Σάντι και θα παρασυρθεί σε ένα όνειρο όπου η δόξα και οι υποσχέσεις για την καλή ζωή θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις και τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον εφιάλτη και ανάμεσα στην παράνοια και την διορατικότητα θα γίνουν δυσδιάκριτα. Τα δύο κορίτσια θα συνδεθούν με έναν μεταφυσικό δεσμό, ως είδωλο και θαυμάστρια, ως έμπνευση και μίμηση, ως θύμα και σωτήρας, ως φάντασμα και στοιχειωμένη. Η ομοιότητες στην καθημερινότητα των δύο γυναικών, ο άυλος συναισθηματικός δεσμός τους, η αμοιβαία εξάρτηση στον κόσμο των ονείρων και η μακάβρια απειλή που θα σκεπάσει τις ζωές τους θα παρασύρουν την δαιδαλώδη αφήγηση σε παράλληλους χρόνους και κόσμους, μέχρι την αποκάλυψη ενός τρομακτικού μυστικού, καλά κρυμμένου στα σοκάκια του Λονδίνου μέσα στις δεκαετίες.

Ο Βρετανός Εντγκαρ Ράιτ (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End, Baby Driver), είναι ένας ανήσυχος και άκρως ενδιαφέροντας σκηνοθέτης, ο οποιος σε κάθε καινούργια δουλειά, ασχολείται με κάποιο διαφορετικό κινηματογραφικό είδος, αποτίοντας φόρο τιμής σε αγαπημένες του ταινίες και σκηνοθέτες, ενίοτε σατιρίζοντας τα, όπως έκανε στην αρχή της καριέρας του.

Εδώ γράφει και σκηνοθετεί μια σύγχρονη εκδοχή της Suspiria του Ντάριο Αρτζέντο, που είναι κατά τη γνώμη μας πολύ καλύτερη, τόσο από την cult ταινία του Μετρ, όσο και από το arthousy remake του Λούκα Γκουαντανίνο, καθώς το μεταφυσικό στοιχείο είναι καθαρά 'βρετανικό' και δεν έχει σχέση με δαίμονες και με μάγισσες.

Η εισαγωγή που θυμίζει Μπαζ Λούρμαν λειτουργεί εντελώς αποπροσανατολιστικά. Καθώς τα στοιχεία αγωνίας και μυστηρίου πληθαίνουν, πέρα από τον Αρτζέντο και το ιταλικό giallo, ο έμπειρος θεατής ταινιών του Φανταστικού, μπορεί να διακρίνει και στοιχεία από τις 'διπολικές' χιτσκοκικές δημιουργίες του Μπράιαν Ντε Πάλμα, τον 'κοινωνικό πανικό' του Τζορτζ Ρομέρο αλλά και τους 'αστικούς εφιάλτες' του Γουες Κρέιβεν.

Η γκρίζα περιοχή στην οποία κινούνται θύτης και θύματα, στο παρόν και στο παρελθόν, εμπλουτίζουν τους χαρακτήρες ανατρέποντας δεδομένα, ενώ ο Ράιτ τιμά το ένδοξο βρετανικό κινημτογραφικό παρελθόν επιστρατεύοντας τους βετεράνους, Τέρενς Σταμπ και Νταϊάνα Ρινγκ. Για άλλη μια φορά το σάουντρακ τραγουδιών εποχής, τα σπάει.

Info: Συνέβη στο Σόχο (One Night in Soho). Δραματική Θρίλερ Φαντασίας. Βρετανία, ΗΠΑ 2020. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Εντγκαρ Ράιτ. Παίζουν: Τομαζίν ΜακΚένζι, Ανια Τέιλορ-Τζόι, Ματ Σμιθ, Νταϊάνα Ρινγκ, Τέρενς Σταμπ. Διανομή: Tulip Entertainment.


ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ - Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ 'ΣΚΑΣΕ: Η Μπέα, ο Τόμας και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές 'εκτιμούνται' ιδιαιτέρως, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Ένας μεγάλος εκδοτικός οίκος πλησιάζει τη Μπέα και της δίνει πολλά χρήματα για να γράψει τη συνέχεια της ιστορίας με τους λαγούς και τα άλλα ζώα, υπό προϋποθέσεις εμπορικού χαρακτήρα, όπως διαφορετικές, σύγχρονες εκδοχές και merchandising. Την ίδια στιγμή ο Πίτερ γνωρίζει τη 'γοητεία' της ζωής στο περιθώριο, παρασέρνοντας λόγω της άγνοιάς του, όλη τη παρέα των ζώων στη παρανομία.

Οι ιδέες και το καυστικό, αυστραλιανό χιούμορ δεν λείπουν από τη συνέχεια του Πίτερ Ράμπιτ, όμως η ταινία στο, διασκεδαστικό κατά τα άλλα, φινάλε της, υιοθετεί όσα η Μπέα υποτίθεται πως απορρίπτει για να σώσει την ευρύτερη οικογένειά της. Γυρισμένη στην αυστραλία, έχει κάτι από την κινηματογραφική τρέλα της Ωκεανίας και είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, με τους δεύτερους να προτιμούν την Αγγλόφωνη εκδοχή της.

Info: Πίτερ Ράμπιτ - Ο Λαγός το Έσκασε (Peter Rabbit 2: The Runaway). Οικογενειακή Περιπέτεια Φαντασίας. Αυστραλία, Ινδία, ΗΠΑ 2020. Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλακ. Παίζουν: Ρόουζ Μπερν, Ντόμναλ Γκλίσον. Με τις φωνές των: Μάργκο Ρόμπι, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Τζέιμς Κόρντεν (Αγγλικά). Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Φάνης Μουρατίδης, ζίνη Παπαδοπούλου,Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Στεφανία Λυμπερακάκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Αργύρης Κανδύλης ,Πέτρος Δαμουλής, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Θάνος Συριώτης, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Τερζάκης, Χρύσα Διαμαντοπούλου. Διανομή: Feelgood Entertainment.

εμφάνιση σχολίων