0
1
σχόλια
285
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
27 Σεπτεμβρίου 2021
Κι ενώ ο Σαμαράς ρίχνει πυρά κατά της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, με αναρτήσεις του, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος εκφράζει την αντίθεσή του σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Διαφωνεί τόσο με το timing, εν μέσω ενεργειακής κρίσης δηλαδή, αλλά και με τους όρους.

Το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί σιγή ιχθύος και τα ΜΜΕ θάβουν το ζήτημα, κατά την συνήθη πρακτική του σε εσωκομματικά χτυπήματα, ή στα δύσκολα, εκείνα που δεν έχουν απάντηση πέρα από την προφανή.

Εντωμεταξύ η αντίδρασή του ευρωβουλευτή (που δεν διστάζει γενικά να εκφράζει την αντίθεσή του), αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως το σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ έγινε νύχτα χωρίς εσωκομματικό διάλογο.

Μετά τις αντιρρήσεις του σχετικά με την ΔΕΗ, ο Γ. Κύρτσος έκανε και ανάρτηση σχετική με την συνέντευξη Σαμαρά. «Ο Α. Σαμαράς άνοιξε σημαντική ιδεολογική, πολιτική συζήτηση, τονίζοντας σε συνέντευξή του (Νέα): «Με το να μετακινηθούμε σε θέσεις Ποταμιού δεν κατακτά με το πολιτικό κέντρο. Είναι άλλο πράγμα να απευθύνεσαι σε πολίτες άλλων παρατάξεων και εντελώς άλλο να εκφράζεις άλλες παρατάξεις.» Ακολουθούν οι αναρτήσεις του για την ΔΕΗ:
   
εμφάνιση σχολίων