0
1
σχόλια
299
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Βορίδης - Γεωργιάδης - Πλεύρης στη νέα κυβέρνηση του Μητσοτάκη
 
DOCTV.GR
31 Αυγούστου 2021
Βορίδης - Γεωργιάδης - Πλεύρης. Για τα τηλέρια που πριμοδότησαν τη νέα πολιτική ακροδεξιά φουρνιά εδώ και μια δεκαετία (διαφημίζοντάς μας ταυτόχρονα πόσο φασίστες είναι οι αντιφασίστες), η σημερινή παρέλαση κλόουν στην διακυβέρνηση, θα φανεί τόσο αναζωογονητική όσο και η θεωρία που εξηγεί πώς το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η υπερβολική πανεπιστημιακή μόρφωση και η υπερβολική δημόσια υγεία. Οι υπόλοιποι δεν παθαίνουμε claquage: Ό μισός πλανήτης όταν αναφέρεται στην ελληνική κυβέρνηση βάζει δίπλα τη λεξούλα «Ακροδεξιά».

Το να βάλεις βέβαια έναν Θάνο Πλεύρη, έναν ρατσιστή και αντιεμβολιαστή στο υπουργείο Υγείας αποτελεί ένα πλήγμα όχι μόνο στον υποτιθέμενο κεντρώο χώρο που θέλει να εκπροσωπεί ο Κ. Μητσοτάκης, αλλά και στους δημοκρατικούς Νεοδημοκράτες.
 
Ο νέος υπουργός Υγείας ήταν αυτός που ήθελε να κάνουμε κόλαση την ζωή των μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα, προκειμένου να περνάνε χειρότερα από τις χώρες τους ώστε να μην έρχονται κι άλλοι. «Όταν είσαι εδώ δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο (….) Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος σε αυτό που θα ζουν εδώ».
 
Ως βουλευτής του ΛΑΟΣ φώναζε ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να επιβάλλουν στους ασθενείς να εμβολιαστούν. «Δεν είμαστε στην ιπποκράτεια ηθική που ο γιατρός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για το καλό του ασθενούς. Είμαστε στην φιλελεύθερη εποχή που ασθενής αποφασίζει τι θέλει να κάνει και δε θα πιέζεται».
 
Και πρόσφατα, αντίθετος με το αφήγημα της κυβέρνησης, δήλωνε: «Εάν δε θέλει να εμβολιαστεί ο πολίτης, είναι ευθύνη δική μου να τον πείσω ή ο ίδιο να πάει να εμβολιαστεί; Τα εμβόλια τα έχουμε, τους στόχους θα τους πιάναμε. Το αν δε θέλει ο πολίτης να εμβολιαστεί με συγχωρείτε, δεν μπορείτε να το βάλετε ότι φταίει η κυβέρνηση θα έφταιγε αν δεν είχα τα εμβόλια…».

 
εμφάνιση σχολίων