0
1
σχόλια
182
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
1 Ιουλίου 2021
Οι καταλήψεις κτιρίων από άστεγους, κινήματα ή πολιτιστικές ομάδες ενοχλούν. Στη συγκεκριμένη μια ολόκληρη παραλία στο Λαγονήσι έχει καταληφθεί αυθαίρετα προς εκμετάλλευση και ο δήμαρχος σύμφωνα με ρεπορτάζ της efsyn.gr, καταγγέλλει αδυναμία των αρχών «να εφαρμοστεί η νομιμότητα».

Ο δήμαρχος Σαρωνικού κατήγγειλε ότι ο ίδιος και ένας αντιδήμαρχος έχουν δεχθεί ακόμη και απειλές κατά της ζωής τους από τους υπευθύνους της επιχείρησης που έχουν καταλάβει χωρίς άδειες και μισθωτήριο σχεδόν το σύνολο της ακτής Πεύκο, εδώ και χρόνια.

Τον περασμένο Απρίλιο με πρωτοβουλία 300 κατοίκων της περιοχής μαζεύτηκαν υπογραφές απαιτώντας να επιβληθεί νομιμότητα….
 
Αυτήν την εβδομάδα επανατοποθετήθηκαν τρεις σειρές ομπρελοκαθισμάτων που είχαν απομακρυνθεί λίγα 24ωρα πιο πριν, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Σαρωνικού, της Κτηματικής Υπηρεσίας Αθηνών-Ανατολικής Αττικής και της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Ενώ ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ζητάει από την αστυνομία να λάβει μέτρα τόσο για την παράνομη κατάληψη όσο και για τις απειλές κατά της ζωής του ενώ απειλές και ξυλοδαρμός πολίτη έχει προηγηθεί στο παρελθόν η αστυνομία επισήμως λέει ότι αδυνατεί «να διαθέτει προσωπικό για να εποπτεύει όλο το 24ωρο, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει λόγω της θερινής περιόδου».

Via
εμφάνιση σχολίων