0
1
σχόλια
453
λέξεις
Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
Διασκεδάστε με το σώμα σας. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε όλα τα σκατά του κόσμου στις πλάτες μας. -Βάλια Τσιριγώτη
 
DOCTV.GR | UNSLASH
2 Ιουνίου 2021
Δυστυχώς τα social media λογοκρίνουν τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε με γυμνό σώμα ή σώμα, οπότε υποχρεωνόμαστε να βάλουμε μια φωτό με... κρυμμένο σώμα!  


Πολλοί λένε ότι πολύ ασχολούμαστε και το κάνουμε μεγάλο θέμα, εγώ λέω ότι κάθε μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το body/fat shaming και να κάνουμε τις απαραίτητες επαναληπτικές ασκήσεις για τις κοιλιές μας, οπότε να μαστε πάλι!

Αγαπητές κοιλίτσες! Αντί να λυπάστε και να κατεβάζετε μαύρες μπλερέζες επειδή σας λένε ανοησίες ή σας πέρασαν για εγκυμονούσα στο λεωφορείο (ενώ δεν είστε) και σας πρόσφεραν τη θέση τους (σε όλες τις πεταχτές κοιλίτσες έχει συμβεί - ιδίως με ριχτό φουστάνι- ανεξαρτήτως μεγέθους και ιδίως όταν τρώνε λουκουμάδες στην ταβέρνα και είναι σα να έχουν καταπιεί καρπούζι) απολαύστε το και σκεφτείτε πόσα οφέλη μπορείτε να έχετε από αυτό! Αντί να αγωνιάτε αν πρέπει ή δεν πρέπει να φωτογραφίσετε τις ραγάδες σας ζήστε χαρωπά τη ζωή σας.

Την επόμενη φορά που θα είναι πήχτρα το 608 αντί να θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί όταν κάποιος γκαρίξει "ΡΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ" ή κάποιος σας κοιτάξει με νόημα "έλα κάτσε" ενώ είναι συνομήλικος και εσείς δεν έχετε περάσει ακόμα τα 70, απλά προσθέστε μια έξτρα τσαχπινιά στη ζωή σας, λέγοντας του "αχ να είστε καλά, κλωτσάει πολύ το άτιμο, ποδοσφαιριστής θα γίνει" και απολαύστε τη θέση που σας πρόσφεραν. Σας αξίζει. Το ίδιο ανενόχλητα μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε μπισκότα πάνω στην κοιλιά σας και όλοι να σας βρίσκουν χαριτωμένη γιατί είναι μαλάκες και βρίσκουν πιο χαριτωμένο να τρώτε επειδή η κοιλιά σας έχει μωρό και όχι επειδή η κοιλιά σας έχει μέσα μια πίτσα και ένα προφιτερόλ, αλλά σκασίλα σας, εκμεταλλευτείτε το και αυτό.

Κάντε το ίδιο με την ουρά στην τράπεζα αν σας την προσφέρει κάποιος που φαίνεται πως δεν την έχει ανάγκη. Ξεφορτωθείτε τις υποψήφιες ενοχλητικές γιαγιάδες που σας ρωτάνε αν είστε σε ενδιαφέρουσα λέγοντας πως πρέπει να ξεράσετε και θα τα πείτε όταν βγει το μωρό με το καλό.

Διασκεδάστε με το σώμα σας. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε όλα τα σκατά του κόσμου στις πλάτες μας. Οι κοιλιές είναι οι μεγάλες πλατείες του σπιτιού μας. Κάποιες είναι επίπεδες, κάποιες είναι βουνίσιες. Είναι εκείνες που συντρόφευσαν όλα μας τα συναισθήματα.

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με την κοιλιά σου, να την γυμνάσεις ή να την αφήσεις ελεύθερη, είναι κι αυτό πολύ όμορφο. Αλλά ποτέ ποτέ ποτέ δεν πρέπει να ντραπείς για μια κοιλιά. Ποτέ μην ντραπείς για την κοιλίτσα σου. Μου αρέσει.

Και οι ραγάδες σου μου αρέσουν αλλά και να μη μου άρεσαν και πάλι σκασιλάρα σου. Σημασία έχει να την απολαμβάνεις και να της φτιάχνεις αστεία τραγούδια.

- Βάλια Τσιριγώτη 
εμφάνιση σχολίων