0
1
σχόλια
183
λέξεις
CULTURE
Από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι Μαρίνα Αμπράμοβιτς, από εγκαταστάσεις μέχρι χορό και από τον Κήπο των Ελλήνων Αρχαιολόγων μέχρι το Ηρώδειο
 
DOCTV.GR
27 Μαΐου 2021
Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους, η ΕΛΣ αλλά και η Πειραματική Σκηνή επικαιροποιούν το πρόγραμμά τους με πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις για όλους. Μια επιλογή από το πρόγραμμά τους μέχρι τον Σεπτέμβριο:

«Περιηγητικά» του Κωνσταντίνου Χατζή: Στις 6, 8, 13 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής στο Νομισματικό Μουσείο, το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών και στον Κήπο των Ελλήνων Αρχαιολόγων.

«Η πόλη και η πόλη»: Στις 8, 9, 10, 11 Ιουλίου η εγκατάσταση της Εναλλακτικής Σκηνής θα παρουσιαστεί στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ.

«Χορός με τη σκιά μου» σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι: Στις 25, 27, 29 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, το Μπαλέτο της ΕΛΣ θα παρουσιάσει την παράσταση σε χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Γιόνας Κάουφμαν: Στις 13 Σεπτεμβρίου ο κορυφαίος τενόρος θα δώσει για πρώτη φορά ρεσιτάλ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

«Οι επτά θάνατοι της Μαρίας Κάλλας»:  Στις 24, 25, 26, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς θα παρουσιάσει την περφόρμανς στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.
εμφάνιση σχολίων